GameSatış güvenilir mi?

Site güvenilir ama ilanlar değişebilir. Oyun hesaplarının ikinci el satışına genelde şirketler tarafından izin verilmiyor. Hesabı satın alsanız bile asıl sahibi siz olmazsınız ve doğrulamada sorun çıkabilir. Steam, satış yapıldığını tespit ederse hesabınızı kilitleyebiliyor.

GameSatış'ın anlaşmalı ortağı olan ''Global Game'' mağazasından satın alacağınız ürünlerde problem yaşamazsınız. Hesap satışlarında problem yaşarsanız.

Günümüz çoğu oyununda hesap, item veya benzeri materyallerin satışı kesinlikle yasak. Dolandırılma ihtimali de cabası. Örneğin hesabı aldınız 1-2 gün veya 1-2 hafta oynadınız. Satan kişi oyun yetkililerine ticket atıyor, bu hesap benim ilk açtığım eşya, karakter veya satın almam bu kullanılan kart ödeme yöntemi de bu. Hop hesabı geri alıyor. Siz de paranızdan oluyorsunuz. Hesabı kendiniz kasın. Başka türlü oyunun zevki çıkmaz.

Hesabım seçkin olmadığı için seçkin hesap alacağım oyundada seçkin çok pahalı.

Dostum az para vereceğim diye dolandırılıcaksın GameSatış güvenilir ancak satıcılar Valorant, CS:GO, Steam hesapları ilk mailden kurtarılabiliyor bu yüzden önermiyorum. CS:GO skin vs olarak Steam Pazar'dan daha uygun Game satış onları alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı