Selamlar, şu linkteki Xbox hesabını satın almak istiyorum fakat güvenlik konusunda sıkıntı çıkar mı? Çünkü T.C. kimlik numarası istiyor benden. Bir de hesabın şifresi değişir mi ben aldıktan sonra?
Selamlar, şu linkteki Xbox hesabını satın almak istiyorum fakat güvenlik konusunda sıkıntı çıkar mı? Çünkü T.C. Kimlik numarası istiyor benden. Bir de hesabın şifresi değişir mi ben aldıktan sonra?
Hocam böyle şeyler ya çalıntı hesap oluyor yada adamlar 1 hesap açıyor oyunu alıyorlar aynı hesabı 10 kişiye satıyorlar her zaman steam'den orjinal olarak yada steam key olarak alın.
GameSatış oyunlar için en çok kullandığım sitedir o yandan bir sorun yok. Ama satıcılar hakkında kimse bir şey söyleyemez sanırım. Satıcının da puanı iyi gerçi ama...
Site siz mahkemeye vermediğiniz sürece bir şey yapmaz. Eğer hesap degişirse ve siz şikayet ederseniz mağaza sahibinin bilgilerini mahkemeye veriyorlar. Ondan sonra sonuç çıkmasıni bekleyeceksiniz.
GameSatış oyunlar için en çok kullandığım sitedir o yandan bir sorun yok. Ama satıcılar hakkında kimse bir şey söyleyemez sanırım. Satıcının da puanı iyi gerçi ama...