GameSatış güvenilir mi?

Münyr

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Selamlar, şu linkteki Xbox hesabını satın almak istiyorum fakat güvenlik konusunda sıkıntı çıkar mı? Çünkü T.C. kimlik numarası istiyor benden. Bir de hesabın şifresi değişir mi ben aldıktan sonra?

Selamlar, şu linkteki Xbox hesabını satın almak istiyorum fakat güvenlik konusunda sıkıntı çıkar mı? Çünkü T.C. Kimlik numarası istiyor benden. Bir de hesabın şifresi değişir mi ben aldıktan sonra?

GameSatış dolandırıcılık ihtimallerine karşı T.C. no istiyor. Ayrıca değiştiremezler diye biliyorum değiştirirlersede GameSatış desteğine yazın.

Hocam böyle şeyler ya çalıntı hesap oluyor yada adamlar 1 hesap açıyor oyunu alıyorlar aynı hesabı 10 kişiye satıyorlar her zaman steam'den orjinal olarak yada steam key olarak alın.

₺25 olan RDR 2'den hayır gelmez zaten. O hesabı birden fazla kişiye satıyorlar ve hesap 1-2 haftaya patlıyor.

GameSatış oyunlar için en çok kullandığım sitedir o yandan bir sorun yok. Ama satıcılar hakkında kimse bir şey söyleyemez sanırım. Satıcının da puanı iyi gerçi ama...
Hocam puan her zaman doğru olmayabilir adam 100-200 kişiye parasını verip satın aldırır hepsine 5 puan verdirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı