GameSatış güvenilir midir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar içinde Cyberpunk bulunan hesaplardan alacağım 25 ₺'ye, lakin dolandırılmam değil mi? Bir süre sonra hesabı kaybetme olayını biliyorum zaten. Oyunu 1 kere bitireyim ondan sonra oynamam hiç.

Son düzenleme:
Dostlar içinde Cyberpunk bulunan hesaplardan alacağım 25 ₺'ye, lakin dolandırılmak değil mi? Bir süre sonra hesabı kaybetme olayını biliyorum zaten. Oyunu 1 kere bitireyim ondan sonra oynamam hiç.

Ben almıştım. Satıcıdan satıcıya değişir. Satıcının üstünde olumlu ya da olumsuz ibaresi var oraya bak ona göre alabilirsin. Ancak Online oyun moduna giremiyorsun.

Bunu neye dayanarak söylediniz? Daha 2 saat önce bir arkadaşı gördüm almış 25TL'ye RDR 2, CP 2077, AC: Vallhalla keyfine bakıyor. Hem 25 TL çok bir para değil hocam.

Ben de aynı hesabı düşünüyorum. O arkadaş etiketlerseniz çok iyi olur. Hangi satıcıdan aldığını söyler en azından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı