Gamesatış sitesi güvenilir mi?

zhaidd

Centipat
Daha fazla  
CS'de çıkardığım bıçağı gamesatış sitesine koyacağım ama dolandırılabilirim diye korkuyorum. Herhangi bir dolandırıcılık şekli var mı, varsa nasıl önlenebilinir?

Site guvenilir ama sitede tabiki birsuru dolandirici mevcut.En guvenilir sitede bile var art niyetli kisiler.
Bu tur isleri bilen arkadasiniza yaptirin isterseniz.Veya siteyi arayip islemlerin nasil olacagini iyice anlayinki tedbirli olun.Dolandirilan cok arkadasim var.

Alternatif olarak itemsatış'a göz attın mı?
2 sitede aynı mantıkla çalışıyor diye biliyorum ve gamesatışta komisyon daha az. Bneim demek istedigin satışı onaylamamak gibi şerefsizlikler yapılmıyor, yapılsa bile sorun olmuyormu? Yada herhangi bir yeni dolandırıcılık şekli çıktımı?

Hocam öyle duruma ben hiç denk gelmedim ama yapanlar var mı çok bilmiyorum destek anında ilgilenir.

Dediğiniz gibi dolandırıcılık şeylerini ne gördüm ne de yaşadım. Şimdiye kadar çok alışveriş yaptım GameSatış'tan, 1 kere bile sorun yaşamadım.

Dediğiniz gibi dolandırıcılık şeylerini ne gördüm ne de yaşadım. Şimdiye kadar çok alışveriş yaptım GameSatış'tan, 1 kere bile sorun yaşamadım.

GameSatış'in kendi pazarlasigi seyler degilde, GameSatış'ta pazar kuran diger insanlari soyluyorum. Denk gelmediyseniz buyuk sans. Veya 1-2 kere ticaret yaptiniz herhalde.

Komisyonu fazla ama direk hiç uğraşmayayım diyorsanız Bynogame kullanabilirsiniz. İtemsatış ve Gamesatış'ta oldukça karşı tarafla diyaloga gireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…