Alternatif olarak itemsatış'a göz attın mı?CS'de çıkardığım bıçağı gamesatış sitesine koyacağım ama dolandırılabilirim diye korkuyorum. Herhangi bir dolandırıcılık şekli var mı, varsa nasıl önlenebilinir?
CS'de çıkardığım bıçağı GameSatış sitesine koyacağım ama dolandırılabilirim diye korkuyorum. Herhangi bir dolandırıcılık şekli var mı, varsa nasıl önlenebilinir?
2 sitede aynı mantıkla çalışıyor diye biliyorum ve gamesatışta komisyon daha az. Bneim demek istedigin satışı onaylamamak gibi şerefsizlikler yapılmıyor, yapılsa bile sorun olmuyormu? Yada herhangi bir yeni dolandırıcılık şekli çıktımı?Alternatif olarak itemsatış'a göz attın mı?
Hocam öyle duruma ben hiç denk gelmedim ama yapanlar var mı çok bilmiyorum destek anında ilgilenir.2 sitede aynı mantıkla çalışıyor diye biliyorum ve gamesatışta komisyon daha az. Bneim demek istedigin satışı onaylamamak gibi şerefsizlikler yapılmıyor, yapılsa bile sorun olmuyormu? Yada herhangi bir yeni dolandırıcılık şekli çıktımı?
Dediğiniz gibi dolandırıcılık şeylerini ne gördüm ne de yaşadım. Şimdiye kadar çok alışveriş yaptım GameSatış'tan, 1 kere bile sorun yaşamadım.
CS'de çıkardığım bıçağı GameSatış sitesine koyacağım ama dolandırılabilirim diye korkuyorum. Herhangi bir dolandırıcılık şekli var mı, varsa nasıl önlenebilinir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.