Oyununa gore degisir O, PUBG Mobile uzerinden ticaret yapan birine sorun o size soyleyecektir PUBG kitlesinin butun dolandiricilarinin boyle sitelerde kol gezdigini. Ha bir de dolandirilmak degil mesele, ben arkadasa ilk basta soyledigim şey şuydu, site guvenilir zaten ama sitedeki insanlarin bir kısmı dolandirici, o yuzden ilk defa alisveris yapacagi icin gozunu dort acsin dikkatli olsun.
Onun disinda su forumda neden kimse dedigi lafa toz kondurmuyor anlamıyorum"dolandirilmaniz mucize zaten " demek bunun en buyuk ornegi mesela.
Bunu okudugum an icimden sana şunu dedim"tamam tamam sensin "
Dunya uzerindeki hiçbir site icin " dolandirilmak mucize zaten" denilemez, diyenin internet ile alakasi yoktur ama bu forumda saçma sapan savunuyordur kendini iste.
Arkadasim dolandirilmak mucize nedir harbiden sizin su cahilin kendini savundugu gibi savunmaniza harbi sasiriyorum azcikta gicik oluyorum.İsi bilenler yorum yapsin senin gibi yasi kucuklerin ne isi var su forumlarda ya.
Haksiz olmamak icin ,dediginiz sey curumesin diye
İnternetin icinde birsuru artniyetin oldugu yerde gelip diyorki dolandirilman mucize,olm yuru git surdan bisey bildiginiz yok soyle net net konusuyonuz,allahim yarabbim bitane elinin tersiyle gecirecem simdi sana.