Gamesatış sitesi güvenilir mi?

GameSatış'in kendi pazarlasigi seyler degilde, GameSatış'ta pazar kuran diger insanlari soyluyorum. Denk gelmediyseniz buyuk sans. Veya 1-2 kere ticaret yaptiniz herhalde.

Oradan şimdiye kadar en az 35-40 sipariş aldım ve sattım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Takas sisteminde dolandırılmanız mucize zaten, imkanı yok. Sonuçta gönderirken envanterinizi siteye aktarıyorsunuz, sorun yaşarsanız da müşteri hizmetleri yardımcı olur konu hakkında.

Gerek hukuki, gerek başka şekilde.

Oradan şimdiye kadar en az 35-40 sipariş aldım ve sattım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Takas sisteminde dolandırılmanız mucize zaten, imkanı yok. Sonuçta gönderirken envanterinizi siteye aktarıyorsunuz, sorun yaşarsanız da müşteri hizmetleri yardımcı olur konu hakkında.

Oyununa gore degisir O, PUBG Mobile uzerinden ticaret yapan birine sorun o size soyleyecektir PUBG kitlesinin butun dolandiricilarinin boyle sitelerde kol gezdigini. Ha bir de dolandirilmak degil mesele, ben arkadasa ilk basta soyledigim şey şuydu, site guvenilir zaten ama sitedeki insanlarin bir kısmı dolandirici, o yuzden ilk defa alisveris yapacagi icin gozunu dort acsin dikkatli olsun.
Onun disinda su forumda neden kimse dedigi lafa toz kondurmuyor anlamıyorum"dolandirilmaniz mucize zaten " demek bunun en buyuk ornegi mesela.
Bunu okudugum an icimden sana şunu dedim"tamam tamam sensin "
Dunya uzerindeki hiçbir site icin " dolandirilmak mucize zaten" denilemez, diyenin internet ile alakasi yoktur ama bu forumda saçma sapan savunuyordur kendini iste.

Arkadasim dolandirilmak mucize nedir harbiden sizin su cahilin kendini savundugu gibi savunmaniza harbi sasiriyorum azcikta gicik oluyorum.İsi bilenler yorum yapsin senin gibi yasi kucuklerin ne isi var su forumlarda ya.

Haksiz olmamak icin ,dediginiz sey curumesin diye

İnternetin icinde birsuru artniyetin oldugu yerde gelip diyorki dolandirilman mucize,olm yuru git surdan bisey bildiginiz yok soyle net net konusuyonuz,allahim yarabbim bitane elinin tersiyle gecirecem simdi sana.

Son düzenleme:
Oyununa gore degisir O, PUBG Mobile uzerinden ticaret yapan birine sorun o size soyleyecektir PUBG kitlesinin butun dolandiricilarinin boyle sitelerde kol gezdigini. Ha bir de dolandirilmak degil mesele, ben arkadasa ilk basta soyledigim şey şuydu, site guvenilir zaten ama sitedeki insanlarin bir kısmı dolandirici, o yuzden ilk defa alisveris yapacagi icin gozunu dort acsin dikkatli olsun.
Onun disinda su forumda neden kimse dedigi lafa toz kondurmuyor anlamıyorum"dolandirilmaniz mucize zaten " demek bunun en buyuk ornegi mesela.
Bunu okudugum an icimden sana şunu dedim"tamam tamam sensin "
Dunya uzerindeki hiçbir site icin " dolandirilmak mucize zaten" denilemez, diyenin internet ile alakasi yoktur ama bu forumda saçma sapan savunuyordur kendini iste.

Arkadasim dolandirilmak mucize nedir harbiden sizin su cahilin kendini savundugu gibi savunmaniza harbi sasiriyorum azcikta gicik oluyorum.İsi bilenler yorum yapsin senin gibi yasi kucuklerin ne isi var su forumlarda ya.

Haksiz olmamak icin ,dediginiz sey curumesin diye
İnternetin icinde birsuru artniyetin oldugu yerde gelip diyorki dolandirilman mucize,olm yuru git surdan bisey bildiginiz yok soyle net net konusuyonuz,allahim yarabbim bitane elinin tersiyle gecirecem simdi sana.

Biladerim sen iyi misin? Ben orada cs2 için konuşuyorum sen bana PUBG cart curt diyorsun. Daha okuduğun şeyi anlamakta sorun yaşıyorsun, gelmişsin bir de bana burada sallıyorsun.

Söyle bakayım bana, cs2 takas sisteminde bu arkadaş nasıl dolandırılabilir? Yani sen o bıçağı atacaksın adama, alıcı kişi de bana o atmadı, ben farklı bir yerden aldım diye siteye yalan söyleyerek alışverişi onaylamayacak öyle mi?

Son düzenleme:
Site güvenilir. Komisyonu az ise kullanabilirsiniz.

Alıcı olarak satıcılara dikkat edin sadece. Güvenilir bir satıcıdan alışveriş yapın. Satın almayı onaylamama gibi bir durumda zaten site desteği yeteri kadar yardımcı oluyor.

Biladerim sen iyi misin? Ben orada CS2 için konuşuyorum sen bana PUBG cart curt diyorsun. Daha okuduğun şeyi anlamakta sorun yaşıyorsun, gelmişsin bir de bana burada sallıyorsun.

Söyle bakayım bana, CS2 takas sisteminde bu arkadaş nasıl dolandırılabilir? Yani sen o bıçağı atacaksın adama, alıcı kişi de bana o atmadı, ben farklı bir yerden aldım diye siteye yalan söyleyerek alışverişi onaylamayacak öyle mi?

Sitede sadece CS2 yok. Diger oyunlarda var ve baglantilari em sorunlu olan oyun PUBG Mobile de var. Boyle oldugu halde sen adama sitenin geneli uzerinden konusuyorsun. O zaman belirteceksin ben sadece CS2 de bacak durumu uzerine konusuyorum diye. Sitenin tamami icin konusmiyicaksin. Ben siteyi birak butun sanal alem icin konusuyorum ve ona ragmen dediklerimin arkasindayim. Hangi site olursa olsun en guveniliride dahil, ticaret yaparken dolandirilabilirsinizzz. Ticaret sadece CS2'deki bicaktan ibaret degil. Adam sonradan baska oyunlarin ticaretini yapmak istedigini zaman senin degil benim yorumuma gore hareket ederse daha saglikli sonuca ulasacak anladinmi guzel kardesim benim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı