GameSatış sitesinin Google ads reklamı var mı?

hunterfalcon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba az önce Valorant'ta gece pazarıma gelen bir takım eşyaları almak için GameSatış'a girecektim ancak yanlışlıkla en üst siteye yani Google ads reklamına tıkladım ve üyelik bilgilerimi girdim. Sonra site çöktü bağlantı falan gitti :(. Kötü olan T.C. Kimlik numaram sitede. Başıma bir şey gelir mi? Şu anda Kaspersky ile tam tarama yapıyorum ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (308).png
    Ekran Görüntüsü (308).png
    282,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran Görüntüsü (307).png
    Ekran Görüntüsü (307).png
    198,1 KB · Görüntüleme: 28
Geçmişten gittiğiniz siteyi kontrol ettiniz mi? gamesatis.com adına farklı bir site mevcut değildir olamaz da zaten.

Değil de başıma bir şey gelmez değil mi orj siteden söyledim hanımefendi sizin Google ads reklamınız var mı dedim bilgi dahilimizde değil dedi sizde sorun isterseniz

Hocam GameSatış'ın illaki Google ads reklamı vardır. Siz şu an GameSatış'tan mı bahsediyorsunuz yoksa sözde dolandırıcıların sitesinden mi?

GameSatış'ın en üstte çıkan Google adsli reklamından bahsediyorum bu adamlar benim GameSatış hesabıma girerek dolandırıcılık yapabilirler mi?

GameSatış'ın en üstte çıkan Google adsli reklamından bahsediyorum bu adamlar benim GameSatış hesabıma girerek dolandırıcılık yapabilirler mi?
Hocam o reklam sizi gamesatış'a aktardı reklamı gamesatış verdiği için. Yani kaydınız gamesatışta bu yüzden dolandırıcılık gibi bir şey olmaz neden olsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı