GameSatış TC Kimlik Sildirme

GameSatış'dan LoL hesabı almıştım. Sürekli o siteden satış yapan biriydim ama bir keresinde hesabı aldığım kişi, LoL destekten hesabını geri almıştı ve ben paramı geri alamadım. Sadece adamın hesabını banladılar.
İkinci el hesap içi her zaman risk ve şans işidir hocam. Eğer bu mevzularda dava ile falan uğraşırsanız istediğinizin iki katını elde edebilme şansınız oluyor fakat harcanan paraya ve zamana değer mi? Orası size kalmış.

Gamesatış'dan LoL hesabı almıştım. Sürekli o siteden satış yapan biriydim ama bir keresinde hesabı aldığım kişi , LoL destekten hesabını geri almıştı ve ben paramı geri alamadım. Sadece adamın hesabını banladılar.
Konuşmaların tamamını Game Satış üzerinden mi yaptınız? Ek olarak hesabın geri alındığına dair kanıt sundunuz mu?
Satışını yaptığı Ürün'lerin Alıcı'dan haksız bir şekilde geri alınması, Alıcı'nın zarara uğratılması, haksız kazanç sağlanması ve bunlarla sınırlı kalmaksızın alıcıyı mağdur durumda bırakan tüm durumlar için direkt olarak sorumludur. Satışını yaptığı Ürün'lerin garantisi ve doğruluğunun kendisinde olduğunu, aksi takdirde 5000 $ (Beşbin Amerikan Doları) tazminat ödemekle yükümlü olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Konuşmaların tamamını Game Satış üzerinden mi yaptınız? Ek olarak hesabın geri alındığına dair kanıt sundunuz mu?
Evet canlı destek üzerinden yapıldı işlem zaten. Hesaba giremediğimi, şifrenin değiştirildiğini söyledim onlarda karşı tarafın gamesatış hesabını kapattılar ama parayı çektiği için birşey yapamayacaklarını söylediler. Bu arada hesabı aldıktan 1 hafta sonra falan değiştirildi şifre.

Evet canlı destek üzerinden yapıldı işlem zaten. Hesaba giremediğimi, şifrenin değiştirildiğini söyledim onlarda karşı tarafın gamesatış hesabını kapattılar ama parayı çektiği için birşey yapamayacaklarını söylediler. Bu arada hesabı aldıktan 1 hafta sonra falan değiştirildi şifre.
Hayır destek olarak sormuyorum. Sizinle birebir iletişime geçmek adına Discord gibi platformlara davet etti mi onu soruyorum?

Hocam aynı şeyi yapmaya çalıştım3-4 ay önce. TC Kimlik silinecek bir yer bulamadım. Canlı desteğe sordum. Kaldıramazsınız dediler. Maalesef kaldırılmıyor. Ancak ben deneyeli 3-4 ay oldu. Bir de siz sorun canlı desteğe belki artık kaldırılıyordur.

Ben alıcıyla hiç konuşmadım ki. Canlı destekten hallederim hep alış-satışları.
Dediğim şekilde tekrardan iletişime geçmeyi söyleyin. Bu şekilde sitenize güvenerek alış veriş işlemini gerçekleştirdiğinizi mağdur olduğunuzu. Hizmet sözleşmelerinde yazan kuralın altını çizerek iletişime geçmeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı