GameSatış TC Kimlik Sildirme

İkinci el hesap içi her zaman risk ve şans işidir hocam. Eğer bu mevzularda dava ile falan uğraşırsanız istediğinizin iki katını elde edebilme şansınız oluyor fakat harcanan paraya ve zamana değer mi? Orası size kalmış.

Konuşmaların tamamını Game Satış üzerinden mi yaptınız? Ek olarak hesabın geri alındığına dair kanıt sundunuz mu?

Konuşmaların tamamını Game Satış üzerinden mi yaptınız? Ek olarak hesabın geri alındığına dair kanıt sundunuz mu?
Evet canlı destek üzerinden yapıldı işlem zaten. Hesaba giremediğimi, şifrenin değiştirildiğini söyledim onlarda karşı tarafın gamesatış hesabını kapattılar ama parayı çektiği için birşey yapamayacaklarını söylediler. Bu arada hesabı aldıktan 1 hafta sonra falan değiştirildi şifre.

Hayır destek olarak sormuyorum. Sizinle birebir iletişime geçmek adına Discord gibi platformlara davet etti mi onu soruyorum?

Hayır destek olarak sormuyorum. Sizinle birebir iletişime geçmek adına Discord gibi platformlara davet etti mi onu soruyorum?
Ben alıcıyla hiç konuşmadım ki. Canlı destekten hallederim hep alış-satışları.

Hocam aynı şeyi yapmaya çalıştım3-4 ay önce. TC Kimlik silinecek bir yer bulamadım. Canlı desteğe sordum. Kaldıramazsınız dediler. Maalesef kaldırılmıyor. Ancak ben deneyeli 3-4 ay oldu. Bir de siz sorun canlı desteğe belki artık kaldırılıyordur.

Ben alıcıyla hiç konuşmadım ki. Canlı destekten hallederim hep alış-satışları.
Dediğim şekilde tekrardan iletişime geçmeyi söyleyin. Bu şekilde sitenize güvenerek alış veriş işlemini gerçekleştirdiğinizi mağdur olduğunuzu. Hizmet sözleşmelerinde yazan kuralın altını çizerek iletişime geçmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…