Xeen0 Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 238 8 Ağustos 2021 #21 berkanrekt dedi: Adamla başka bir şekilde anlaştık. Genişletmek için tıkla... Sevindim yeniden geçmiş olsun.
berkanrekt dedi: Adamla başka bir şekilde anlaştık. Genişletmek için tıkla... Sevindim yeniden geçmiş olsun.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #22 Xeen0 dedi: Sevindim yeniden geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Düşman başına vermesin. Bu durumdan sonra çok paranoyak oldum.
Xeen0 dedi: Sevindim yeniden geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Düşman başına vermesin. Bu durumdan sonra çok paranoyak oldum.
Xeen0 Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 238 9 Ağustos 2021 #23 berkanrekt dedi: Teşekkür ederim. Düşman başına vermesin. Bu durumdan sonra çok paranoyak oldum. Genişletmek için tıkla... Gerektiğinden çok fazla paranoyaksan ve günlük yaşantını kötü etkiliyorsa bir psikologla konuşmanı tavsiye ederim.
berkanrekt dedi: Teşekkür ederim. Düşman başına vermesin. Bu durumdan sonra çok paranoyak oldum. Genişletmek için tıkla... Gerektiğinden çok fazla paranoyaksan ve günlük yaşantını kötü etkiliyorsa bir psikologla konuşmanı tavsiye ederim.
Taundrul Kilopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 9 Ağustos 2021 #24 Steam'inde 18 yıl öncesinden kalan CD-keyi istemesi komikmiş. Kim onu elinde bulundurur ki?
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #25 Xeen0 dedi: Gerektiğinden çok fazla paranoyaksan ve günlük yaşantını kötü etkiliyorsa bir psikologla konuşmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Şuan değilim çok şükür. Xeen0 dedi: Gerektiğinden çok fazla paranoyaksan ve günlük yaşantını kötü etkiliyorsa bir psikologla konuşmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Psikologlar para tuzağıdır. Böyle düşünüyorum. Taundrul dedi: Steam'inde 18 yıl öncesinden kalan CD-keyi istemesi komikmiş. Kim onu elinde bulundurur ki? Genişletmek için tıkla... Evet çok saçma.
Xeen0 dedi: Gerektiğinden çok fazla paranoyaksan ve günlük yaşantını kötü etkiliyorsa bir psikologla konuşmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Şuan değilim çok şükür. Xeen0 dedi: Gerektiğinden çok fazla paranoyaksan ve günlük yaşantını kötü etkiliyorsa bir psikologla konuşmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Psikologlar para tuzağıdır. Böyle düşünüyorum. Taundrul dedi: Steam'inde 18 yıl öncesinden kalan CD-keyi istemesi komikmiş. Kim onu elinde bulundurur ki? Genişletmek için tıkla... Evet çok saçma.