GameSatış vs ByNoGame

Arkadaşlar görseller de ve linklerden görüyorsunuz. 7 yıldır kullandığım site olur kendisi. CS skinleri onaylı mağazalar için %3 gibi komik bir rakamdır. Evet çoğu yabancı site de %3 alıyor ancak o para bankana gelirken 2 komisyon daha görüyor 1. komisyon sitenin satışdan aldığı komisyon 2. sitenin bankaya gönderirken komisyonu 3. bankanın dolardan Türk lirasına çevirirkenki makas aralığından kayıplar ola ola ancak ulaşıyor bankanıza ancak GameSatış sizden skini alırken %3 komisyonu alıyor ve bitiyor. Zaten TL olarak işlediği için başka hiçbir komisyon almıyor.
Evet ben bir satıcı olarak tanıttım şu an siteyi bir de alıcı olarak tanıtayım bir skin beğendiniz ve almak istiyorsunuz 2 adım da alabiliyorsunuz 1. kaydolmak 2. onlarca ödeme aracından birini seçip ödeme yapmak en mantıklısı havale iledir çünkü 0 komisyonludur bir işlemle seçtiğiniz skini alabilirsiniz. Kart ile yatırımlarda elbette komisyon alıyor her yerde olduğu gibi.

Benim kızgınlığım şudur vakti zamanında ByNoGame o kadar reklam yaparken bu sitenin zaten kazancı düşük olduğu için reklam da pek yapamadı ama ByNoGame bütün yayıncılara paralar yağdırdı asgari ücret 2000 TL iken kendinemüzisyen wtcN gibi isimler 50.000 TL ile aylarca tanıttı bu siteyi haliyle bütün Türkiye cscileri ByNoGame sitesinden başka bir yerde alışveriş yapmadı.

Ancak ByNoGame kötülemek gibi olmasın çok fazla satışım oldu orayı da 10 yıldır kullanıyorum ancak satıcıya bir gram saygıları yok fahiş komisyonlar yüzünden fotoğraflarda gördüğünüz gibi satış yapamıyorum. Alıcı geliyor hiçbir araştırma yapmamış bakmamış direk fiyat veriyor ve saçmalık şurada bırakın sattığım skinleri falan şimdi en güncel ilanımdan örnek vereceğim size.

Ben 1 bıçaktan 50440TL kazanmak istiyorum bunun için GameSatış da 52000 TL ilan koyduğum da bu tutarı kazanabiliyorum. Ancak ByNoGame de bu tutarı kazanabilmem için 56040TL fiyatından satmam gerekiyor ve saçmalık şu ki ByNoGame'den 53.000TL teklif geliyor. Arkadaşım ben keyfimden 56 bin TL'ye koymuyorum bana kalsa ByNoGame de 52.000 TL koyacağım ama olmuyor.

GameSatış'la ilgili bir sorusu merakı olan çekinmeden istediği her şeyi sorabilir bütün cari gelir giderimi gösterebilirim daha bugün 60k çekim yaptım 30 saniyede gönderdiler. Benim konuştuğum olay sadece CS skinleri içindir. Herhangi bir hesap alım-satım olaylarına güvenmiyorum önermiyorum.

Gamesatış Kelebek bıçak

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    137,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    249,9 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    90,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    16 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
GameSatış pişmanlıktır. Uzak durmak gerekir. Satın aldığım oyun gitti. Satıcıya yazdım xavizshop ismi hatta. Umursamadı. Siteye söylüyorum. Git savcılığa şikayet et diyor. 100-200 lira için savcılıkla mı uğraşayım şimdi. Uzak durun böyle sitelerden.

GameSatış pişmanlıktır. Uzak durmak gerekir. Satın aldığım oyun gitti. Satıcıya yazdım xavizshop ismi hatta. Umursamadı. Siteye söylüyorum. Git savcılığa şikayet et diyor. 100-200 lira için savcılıkla mı uğraşayım şimdi. Uzak durun böyle sitelerden.
Dostum site bu konuda hiçbir şey yapamaz Bynogame de yapamazdı gamesatışta 18 tane falan satışım var 6-7 tane alımım var hiçbirinde pişman olmadım müşteri hizmetleri çok ilgili, itemsatış’tan bariz daha önde.

Hocam cümlemin en sonun da belirtmişim zaten o hesap alım kısmı güvenilir değil ben sadece CS skini alım satımı için önerdim yaklaşık 5 yıldır satış yapıyorum alım yapıyorum çünkü skin olayın da dolandırıcılık olma ihtimali 0. takas geçmişini açtırıyorsun adam göndermediği iteme gönderdim diyemiyor ama hesap satışların da adam sana teslim etse bile hesabı geri kurtarıp sonra başkasına bir daha satıyor.
Ancak hata biraz da sende var yazdığına göre oyun aldığını söylüyorsun büyük ihtimalle satıcı oyunu teslim ettim onayla dedi sen bakacaksın gelmişmi oyun hayır gelmemiş satıcıya yazacaksın oyun falan göndermedin hala inat ediyorsa yazacaksın canlı desteğe oyun gelmedi diyeceksin çünkü oyun siparişinde de dolandırıcılık imkansız. Steam de hesap detaylarına git satın alma geçmişi kısmın da çıkıyor sanırım gelen giden şeyler orada oyunun olmadığını kanıtlarsan sipariş iptal olurdu. Kanıtlamak da çok basit. Siz galiba direk onaylamışssınız siparişi çünkü yaklaşık 250 satışım var bazen ilk defa CS skini alanlar oluyor benim mağazamdan onları uyarıyorum asla skin veya oyun envanterinize ulaşmadan siparişlere onay vermeyiniz. Satıcı size onay verin göndereceğim diyorsa dolandırıcıdır.

+++Bugün bana biri benim itemimle ilgili mesaj attı mağazasını incelediğim de dediğim olayı yapmış çocuk elinde 1 Steam hesabı var birine satıyor sonra Steam destekden ödeme bilgilerini vererek geri kurtarıyor sonra tekrar satıyor birkaç kişinin canı yanmış şimdi ban yemiş.

Son fotoğraf bana ait site de epey alım satımım oldu siz siparişinizi onaylamadığınız sürece karşıya para geçmez eğer aldığınız ürün size geçmediyse canlı destek ile görüşüp kanıtları sunup paranızı geri alabilirsiniz tekrar uyarıyorum satıcı size ürünü onaylayın göndereceğim dese bile onaylamayın.

site güvenilirdir korkmanıza gerek yok sadece hesap almanızı önermem.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    176,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    315,7 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    344,4 KB · Görüntüleme: 19
Yok hocam şöyle bir şey var. Oyun aldıktan sonra, yani sipariş onayladıktan sonra canlı destek umursamıyor. 8 tane oyun bir süre sonra patladı. Hesabın şifreleri değişti. Bir satıcıyı ban atmışlar. Müşteri hizmetleri geçmiş olsun diyor, yapacak bir şey yok. Diğer satıcıya 72 saat bekledim. Kaç kere mesaj attım. Müşteri hizmetleri ile konuştum. Git diyor savcılığa ver diyor. Ya adam Online diyorum, mesajlara görüldü atıyor. Üzerinde durmuyor diyorum, bekleyin diyor. 72 saat olmuş neyini bekleyeyim artık. Hesabımı sildim, çıktım. Xavizshop tu galiba ismi. Uzak durun bu satıcıdan. @onlucky

Yok hocam şöyle bir şey var. Oyun aldıktan sonra, yani sipariş onayladıktan sonra canlı destek umursamıyor. 8 tane oyun bir süre sonra patladı. Hesabın şifreleri değişti. Bir satıcıyı ban atmışlar. Müşteri hizmetleri geçmiş olsun diyor, yapacak bir şey yok. Diğer satıcıya 72 saat bekledim. Kaç kere mesaj attım. Müşteri hizmetleri ile konuştum. Git diyor savcılığa ver diyor. Ya adam Online diyorum, mesajlara görüldü atıyor. Üzerinde durmuyor diyorum, bekleyin diyor. 72 saat olmuş neyini bekleyeyim artık. Hesabımı sildim, çıktım. Xavizshop tu galiba ismi. Uzak durun bu satıcıdan. @onlucky

Sizin şikayetiniz üzerine inceledim evet birçok kişi bu oyun hesap alım durumdan mağdur olmuş. O yüzden bu siteyi sadece CS2 skini alım-satım için kullanın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı