Huawei P30 vs Xiaomi Mi Note 10

Arkadaşlar uzun zamandır araştırmaktayım. Fiyatları yakın olmakla beraber bu iki telefon arasında kaldım. Sürekli telefon değiştirebilen biri olmadığından kaynaklı kullanıcı arkadaşlara danışmak istedim. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Genel manada foroğrafçıyım ama 730g işletim sistemine sahip Note 10 ilerleyen zamanlarda güncellemelerden kaynaklı kasma yaoar mı?
108 mp kamera ile çekilmiş fotoğraflar daha fazla yer kaplayacağından kaynaklı çok kullanılabileceğini düşünmüyorum. Huawei deki 40 mp ve imx600 kamera sensorü sayesinde kaliteli fotoğraf çekimi yapıyor hem daha az depolama alanı kullanıyor.
Siz kullanan arkadaşlarım telefonlardan memnun musunuz? (-) ve kullanımdaki (+) yanlarını paylaşır mısınız.

Hocam merhaba. Honor 20,Huawei Nova 5T, P30 modellerinde dediğim gibi termal kısma var ancak uzun süre araştırdım bu durumu ve bu kısmanın huawei tarafından optimize edildiği söyleniyor yani hem cihazın batarya sağlığını hem de performans yönünden stabilitesini korumak için yaptığı bir şeymiş. Kirin 980 işlemcilerinin genelinde var(Mate 20 pro dahil) ama bu stabilite yönünden işlemcinin iyi optimize edildiğini gösteriyor. Snapdragon 845 ile benzer performans veriyor ve zaten en ağır oyunların bile cpu kullanımı %25'in altında. Oyunlara etki eden ana donanım GPU olduğundan FPS ve stabilite konusunda bir problemi yok ancak amacınız oyun dışı bir şeyse araştırmanızı tavsiye ederim.
Hâlâ bakmaya devam ediyorum hocam. Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı