GameSatış vs İtemsatış

leonada

Decipat
Daha fazla  
Güncelde hangisi daha iyi bir site sizce? Hangisi daha güvenilir sitedeki satıcılar için söylüyorum. En son GameSatış hakkında itemsatışa göre daha iyi şeyler duydum. Ama emin değilim hangisinin daha iyi olduğu konusunda? Skin al-sat, oyun içi para birimi alma, CD key, Steam hesabı gibi hesaplar al-sat için hangisi daha iyi?

İtemsatış'tan bir şey satın almadım ama GameSatış'tan aldım, herhangi bir sorun yaşamadım. Bütün siparişlerim sıkıntısızdı.

GameSatış alıcıyı, Itemsatış satıcıyı koruyor. Benim kendi tecrübelerim bu yönde. Doğrudan siteden ürün alacaksan CD-Key gibi ikisini de kullanabilirsin. Steam hesapları alacaksan çeşitliliğin fazla olmasından kaynaklı İtemsatış'ı öneriyorum. GameSatış'da çok az satıcı kaldı.

GameSatış'ı önermiyorum daha önce alışveriş yaptım ve aldığım hesap geri çekildi yöneticiler ise karakola gidip şikayetçi olabilirsiniz dediler. İtemsatış'dan alışveriş yaptım ve aldığım hesap da geri çekildi yöneticiler kişi hakkında yaşal işlem başlatmak için rızamı aldılar ve başlattılar. 4 hafta da iadem geri geldi kolayliklada paramı geri hesabıma çekebildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı