GameSatış'da satış yaparsak vergi zorunlu mu?

Aylarca o tarz sitelerden satış yaptım kesinlikle önermiyorum ne satış yapılmasını ne de alım yapılmasını. Alım yaparsanız hesap sahibi geri aldığında destek size hiç yardım etmiyor direkt çalabilir yani satan adam. Satış yaptığınızda da site gerçekten büyük miktarda para alıyor hiç gerek yok. En son satış yaptığımda 100 liralık hesapta 10 lira alıyorlardı.

Aylarca o tarz sitelerden satış yaptım kesinlikle önermiyorum ne satış yapılmasını ne de alım yapılmasını. Alım yaparsanız hesap sahibi geri aldığında destek size hiç yardım etmiyor direkt çalabilir yani satan adam. Satış yaptığınızda da site gerçekten büyük miktarda para alıyor hiç gerek yok. En son satış yaptığımda 100 liralık hesapta 10 lira alıyorlardı.

Yüzde 2,5 komisyon diye biliyorum

Dostum ben LoL hesabı alım-satım yapıyordum. Kesinlikle önermem. 200 liraya hesap koydum elime geçen para 178 lira. Çok komisyon çekiyorlar. Üstüne sattığın şey örneğin bir hesapsa hiçbir şey olmadığı halde hesabı geri aldın diyorlar ya da istedikleri gibi çıkmadığı için iade etmek istiyorlar. Aşırı kötü bir iş cidden.

Ekran Görüntüsü (17).png

Böyle yazıyor

O sattıktan sonra bakiyeyi çekmek için. Yani sen hesabı 100 liraya koyduysan satılınca sana 90 lira gelecek sonra karta çekerken de 90 liranın yüzde 2,5 i daha gidecek

O sattıktan sonra bakiyeyi çekmek için. Yani sen hesabı 100 liraya koyduysan satılınca sana 90 lira gelecek sonra karta çekerken de 90 liranın yüzde 2,5 i daha gidecek
Ayriyeten gamesatış diğer hesap satma siteleri içinde en çok komisyon alan site. İlla satış yapmanız gerekiyosa kesinlikle başka sitelere bakın

Ayrıyeten GameSatış diğer hesap satma siteleri içinde en çok komisyon alan site. İlla satış yapmanız gerekiyorsa kesinlikle başka sitelere bakın

Sizin önerebileğiniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı