GameSatış'ta dolandırıcılık iddiası

AhmeTDgn

Zeptopat
Merhaba, GameSatış'ta Valorant hesap sattım ve her şey tamam, bir hesap daha ilana koydum ve birisi önceki sattığım hesaba benzettiği için dolandırıcılık ile beni suçlamaya çalıştı kendince. Sohbet ederken bana iş resmiye gidecek vs. dedi. Benim de elim ayağım titriyor, yaşım daha 15, çok korktum. Canlı destek ile görüştüm. İşlem yapmayınız daha, sorun olmayacaktır dediler ve bu adam bana hala "200 TL nasıl alıyorum, gör bakalım. Mahkemede anlatırsın." vs. dedi. Çok korkuyorum. Şu an yerimde duramıyorum. Lütfen, bilgisi olan arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi? Korkmam, endişelenmem gereken herhangi bir durum var mı? O adam sattığım hesapla aynı oluğunu iddia ettiği için bana bunları söyledi. Olay budur. Çok korkuyorum. Korkmam gereken bir durum var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözünü korkutmaya çalışmıştır mahkeme durumu olursa zaten kolay bir şekilde kanıtlarsın ve Gmail ile hesabı verdiysen şifreyi istediği gibi değiştirme şansı var. Bence gözünüzü korkutmaya çalışıyor.

Merhaba, GameSatış'ta Valorant hesap sattım ve her şey tamam, bir hesap daha ilana koydum ve birisi önceki sattığım hesaba benzettiği için dolandırıcılık ile beni suçlamaya çalıştı kendince. Sohbet ederken bana iş resmiye gidecek vs. dedi. Benim de elim ayağım titriyor, yaşım daha 15, çok korktum. Canlı destek ile görüştüm. İşlem yapmayınız daha, sorun olmayacaktır dediler ve bu adam bana hala "200 TL nasıl alıyorum, gör bakalım. Mahkemede anlatırsın." vs. dedi. Çok korkuyorum. Şu an yerimde duramıyorum. Lütfen, bilgisi olan arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi? Korkmam, endişelenmem gereken herhangi bir durum var mı? O adam sattığım hesapla aynı oluğunu iddia ettiği için bana bunları söyledi. Olay budur. Çok korkuyorum. Korkmam gereken bir durum var mı?

Adamın söyledikleri ve hakkında iddia edilen, dava edileceğini söyleyerek sana sundukları ve dava açmalarına yetecek gerekçeler eğer doğruysa karşıdaki kişi haklıysa korkmalısın. Ancak karşıdaki kişi haklı değilse ve sen doğru bir şekilde satışlarını gerçekleştiriyor, herhangi bir dolandırıcılık girişiminde bulunmuyorsan ancak hakkındaki iddialar bu yöndeyse yani karşı taraf iftira atıyorsa asıl korkmaları gerekenler onlardır çünkü karşı taraf seni tehdit etmiş ve seni hem maddi hem manevi olarak kötü etkilemiş oluyor bu nedenle eğer haklıysan sakın korkma haklı değilsen korkmalısın zaten. "Hakkın Kötüye Kullanımı" yazarak internette arama yapıp daha fazla bilgi alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı