GameSatış'ta dolandırıldım

Gamesatis'da dolandırılmamışsın. Adamı WP'ye çağırmışsın, Gamesatis'da tanıştığın adam tarafından dolandırılmışsın.
Hocam muhtemelen yine konu onaylanırken modlar tarafından başlık böyle değiştirildi.
-
Hocam durun bakalım. Dediği gibi sabaha verir inşallah. Hemen kötüyü düşünmeyelim. :)
 
İki ucu pis değnek ama. Hesap satarken eğer çaldırırsanız geri isterken hesap satışının yasak olmasından ötürü hesap banlanabiliyor. Asıl sıkıntı bu.

Hocam hesabın satıldığını Steam'e söylenmemesi lazım. Evet haklısınız iki ucu pis değnek maalesef ama geri alır arkadaş bence.
 
GameSatış'dan dolandırılmamışsın. GameSatış burada aracı gibi olmuş. Açıkçası plaformun dışına çıkıp bir de ilk başta parayı istemezseniz böyle olayla karşılaşmanız muhtemeldi. Steam desteğe yazın. Fakat hesabınızın her bilgisi değiştiyse biraz zor. Çalan kişi biraz akıllı değilse geri alma ihtimaliniz var.

Evet biliyorum otomatik olarak düzeltilmiş ben öyle yazmamıştım.
Size niye hakaret etmişim gibi yazılar yazmışsınız ya :D. Paraya ihtiyacım vardı ondan ucuza sattım ve parayı ilk istemedim ben de biliyorum yoksa bu işleri. Almak isteyen varsa verebilirim de sıkıntı yok. O an para lazımdı yaptık bir hata.
Bu arada Steam'e yazdım. Cüzdan falan ne kullandınız dedi yok kullanmadım yazdım bence geri verirler. Bir kez daha olmuştu bana. Ve hesabı geri alırsam direkt kartımı ekleyeceğim. Çünkü verdiğim kişi de biliyor telimi e postamı.

Çok net geri alırsınız. Eğer adını soyadını biliyorsanız yakınlarına ulaşın sosyal medyadan rezilliğini anlatın kanıtlar ile.

Vallahi bir tek ismi var bir de soyadının baş harfi. Ama adam kesin olarak dolandırmadı. Biley yapmam saçma olur. Hem yapsam da uğraşmaya değmez. Dolandırıcıysa niye engellemedi direkt onu anlamadım.
Bu arada ismi Erdinç uçar imiş. Bana söylemişti hesapları alıp boostlayıp satıyorum diye şimdi tesadüfen ilanlarda buldum tam ismini. Eğer sonradan parayı verecekse de vermeyeceğim hesabı resmen yüzsüzlük yaptı. Kartımda para yokmuş diyor bir de. Ve mesajlara da görüldü atmış.
Bir dahaki yan hesapları satarken kart bilgilerimi koyup öyle vereceğim dolandırıcıysa geri alırım değilse karışmam. Bu arada aynı bilgilerle birkaç hesabım vardı bana nasıl istediğimi verecekler?
Arkadaşlar hesabı geri aldım. Şimdi ne yapmalıyım? O kadar yazdım bakmadı tam hesabı geri aldım şimdi yazıyor utanmaz. Diyor ki ben başkasına sattım falan. Hala uğraştırıyor beni.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı