Gamesbazaar güvenli mi?

Luzi10

Centipat
Katılım
1 Aralık 2022
Mesajlar
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 gb Ram
512 gb SSD
473 gb HDD
Cinsiyet
Erkek
Geçenlerde gördüm bu sayfayı ve güzel geldi ancak bu site veya bu sitenin alternatifleri yani bunun gibi siteler güvenli mi? Bu sitelerden alışveriş yapan biri bana geri dönüş yapabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
+50,000 satış tecrübemiz var cart curt ama 4 bin kişi takip ediyor bizi üüüü. Takipçileride bot zaten. Etkileşimleri sıfır. Tatu yazılım diye bir şirket sahibiymiş, daha kendi facebook hesapları, twitter hesapları, internet siteleri bile yok. Sakın böyle bir yerden alışveriş yapma.
 
Geçenlerde gördüm bu sayfayı ve güzel geldi ancak bu site veya bu sitenin alternatifleri yani bunun gibi siteler güvenli mi? Bu sitelerden alışveriş yapan biri bana geri dönüş yapabilir mi?

Yukarıdaki arkadaş boş yapmış biraz, reklam gibi olmasın ama 5 ay önce aldığım Hogwarts Legacy Steam hesabı hala bende duruyor artı olarak İtemsatış'da hesapları var kredi kartı bilgilerini o sitede girmek istemezsen İtemsatış'ı kullanabilirsin.
 
Netflix hesabı almıştım 2 gün sonra şifresini değiştirmişler canlı desteğe yazdım cevap yok. Ve şifre dışında sürekli Netflix profili siliniyordu herkes şifre koyuyordu 5 profilde şifreliydi sürekli ayarlardan profil silip oluştırmam gerekiyordu favorilere eklediğim dizi filmler hep kayboldu 1 hesabı 10 15 kişi kullandığından günün belli saatleri dizi izleyebiliyordum sadece gece 5 gibi onun dışı indirip interneti kapatıp izledim.
 
Sakın deneme bile. Parası falan değil sinir harbi çekilecek dert değil paranla rezil olursun. Oyun vs ne alacaksan alırsın ilk verdikleri şifre patlak çıkar hevesin kursağında kalır. Desteğe yazar günlerce admin arkadaşın keyfini beklersin ki belki cevap verip sorunun çözülür. Eskaza sorun çözüldü diyelim 3. gün hesap şifren değişir ve yine aynı süreç, günlerce beklersin ki cevap versinler. Böyle böyle sonsuz bir loopa girmiş olursun :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı