GameSir Cyclone2 tmr stickler çok mu yumuşak?

fatihray

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD ryzen 5 7600
Anakart : MSI X670e tomahawk wifi
Ekran Kartı : Asus rtx 4060 ti dual 8gb
Ram : Gskill Flare x 5 6000mhz 16gb
Powersupply(PSU) : MSI mag 850gl
Sıvı Soğutma: Thermalrigth phantom spirit 120 evo
Kasa : MSI MPG velox 100p airflow
Monitör : MSI MAG 256f
Selamlar, yakın zamanda GameSir Cyclone 2 gamepad aldım. Fakat FPS ve TPS türündeki oyunlarda kola alışamıyorum. İnanır mısınız, Logitech F710’un sert analogları bana daha kontrol edilebilir geliyor. Bundan önce PS4 kullanıyordum ve DualShock 4 kolunu aktif olarak, oldukça uzun bir süre kullandım. O zamanlar böyle şikayetlerim yoktu.

Yaptığım testlere göre herhangi bir teknik problem görünmüyor, fakat analog çubuklar adeta "yağ gibi akıyor" hissi veriyor ve bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Sağ ve sol çubukta deadzone değeri %7.

Yağ gibi akma kısmı doğru hocam resmen sürtünme yok kolda. Aslında sticklerin iç kısmı sert dışa doğru biraz daha yumuşuyor. F710 stick sertliğini hatırlamıyorum ama cyclone 2 tam orta sert arası diye biliyorum

Yağ gibi akma kısmı doğru hocam resmen sürtünme yok kolda. Aslında sticklerin iç kısmı sert dışa doğru biraz daha yumuşuyor. F710 stick sertliğini hatırlamıyorum ama cyclone 2 tam orta sert arası diye biliyorum
Aslında Gamepedi çok beğeniyorum, ilk defa bu kadar profesyonel bir gamepad'im oldu. Ancak dediğim gibi, tek hoşuma gitmeyen şey çok yağ gibi hissettiriyor ve oyunda kontrol bende değilmiş hissi yaratıyor. Bundan çok rahatsız oluyorum. Hall effect çubuklarda bu şekilde mi oluyor ve ben bunu düzeltebilir miyim?

Aslında Gamepedi çok beğeniyorum, ilk defa bu kadar profesyonel bir gamepad'im oldu. Ancak dediğim gibi, tek hoşuma gitmeyen şey çok yağ gibi hissettiriyor ve oyunda kontrol bende değilmiş hissi yaratıyor. Bundan çok rahatsız oluyorum. Hall effect çubuklarda bu şekilde mi oluyor ve ben bunu düzeltebilir miyim?
Hall effecctin erken dönemlerinde daha berbattı bu durum. Şu anda aslında güzel ayarlanmış çıkıyor çoğu çubuk ama anladığım kadarıyla siz daha sert olmasını istiyorsunuz. Sizin ilacınız beitong kunpeng 40 veya ülkemizdeki fahiş fiyata sahip flydigi vader 4 pro gibi stick sertliği ayarlanabilen kollar aslında.

Hall effecctin erken dönemlerinde daha berbattı bu durum. Şu anda aslında güzel ayarlanmış çıkıyor çoğu çubuk ama anladığım kadarıyla siz daha sert olmasını istiyorsunuz. Sizin ilacınız beitong kunpeng 40 veya ülkemizdeki fahiş fiyata sahip flydigi vader 4 pro gibi stick sertliği ayarlanabilen kollar aslında.
Belki de ama bu kadar para verdikten 2 gün sonra satamam mecbur kullancam her yerde çok met edilen bir gamepad diye aldım aslında dediğim gibi çok güzel ama bu kayganlık her şeyi bozuyor bende

Belki de ama bu kadar para verdikten 2 gün sonra satamam mecbur kullancam her yerde çok met edilen bir gamepad diye aldım aslında dediğim gibi çok güzel ama bu kayganlık her şeyi bozuyor bende
Hocam aslında alışılıyor bence. Ben de sizin kadar mı bilmem ama hassas stick hareketlerinin gerektiği bir oyun oynamak için aldım tamamen. F1 oynarken ilk birkaç oyunumda stick hissiyatına alışmam gerekse de şu an önceki kollarımdan çok daha iyi oynuyorum

Hocam aslında alışılıyor bence. Ben de sizin kadar mı bilmem ama hassas stick hareketlerinin gerektiği bir oyun oynamak için aldım tamamen. F1 oynarken ilk birkaç oyunumda stick hissiyatına alışmam gerekse de şu an önceki kollarımdan çok daha iyi oynuyorum

Siz de aynı gamepadi mi kullanıyorsunuz kullanıyorsanız deadzone ayarı nedir?

@Katipke hocam. Uzun yıllar ben oyunları hep klavye+mouse ile oynadım. Hayatımda ilk kez Cyclone 2 satın aldım ve kullanmaya başladım. RDR2'yi klavye+mouse ile oynuyorken oyunun ortalarında gamepad ile oynamaya çalıştım ve çok zorlandım. Nişan almak, bir hedefi vurmak konusunda hiç seri ve pratik değilim. Gamepad ile uğraşırken dayanamayıp geri klavye+fareye dönüyorum. Bu geçiş aşamasında Gamepad'e alışmak ve pratiklik kazanmak için bir tavsiyeniz olur mu yoksa bu oynaya oynaya mı öğrenilecek?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı