3.500 TL'ye GameSir Cyclone 2 alınır mı?

Bütçe
3500
Şimdi yavaş yavaş kullandıkça fark etmeye başladım. A tuşu diğer X, Y ve B tuşlarına göre basış hissiyatı olarak farklı. Biraz daha zor basılıyormuş gibi hissediyorum. Açıkçası dünden beridir düşünüyorum gamepad hiç içime sinmedi. Tekrar gönderip iade ya da değişim işlemleriyle de uğraşmak istemiyorum. Ne yapacağım konusunda gerçekten kararsız kaldım.

Ben daha önce xbox 9. nesil kontrolcü kullanıyordum. Buna geçtiğimde beni en memnun eden şey mekanik tuşlardaki hissiyatıydı. Xbox' ın o takur tukur tuşlarından sonra çok kaliteli geldi. Eğer tuşta bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız bence değiştirin ama genel olarak bu gamepadden hoşlanmadıysanız başka bir ürüne bakın.
Ben kendi kullandığım cyclone 2 'den fazlasıyla memnunum. Hoşuma gitmeyen ufak tefek şeyler de var ama onları görmezden geliyorum.

Ben daha önce Xbox 9. nesil kontrolcü kullanıyordum. Buna geçtiğimde beni en memnun eden şey mekanik tuşlardaki hissiyatıydı. Xbox'ın o takur tukur tuşlarından sonra çok kaliteli geldi. Eğer tuşta bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız bence değiştirin ama genel olarak bu gamepadden hoşlanmadıysanız başka bir ürüne bakın.
Ben kendi kullandığım Cyclone 2'den fazlasıyla memnunum. Hoşuma gitmeyen ufak tefek şeyler de var ama onları görmezden geliyorum.

Gamepad gerçekten çok güzel o konuda sorun yok. Sadece bana gelen üründen memnun kalmamıştım ki videolara bakana dek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iki videoda da dinlediğim kadarıyla RT tuşunda onlarda da yapışkan sesinin geldiğini fark ettim. Sizde isterseniz bir dinleyin, fark edeceğinizi düşünüyorum.

Bu iki videoda da dinlediğim kadarıyla RT tuşunda onlarda da yapışkan sesinin geldiğini fark ettim. Sizde isterseniz bir dinleyin, fark edeceğinizi düşünüyorum.
Hocam tekrar denedim de ben hala bir ses duyamıyorum, belki bende sorun vardır, alın bir de siz bakın hocam.

Hocam tekrar denedim de ben hala bir ses duyamıyorum, belki bende sorun vardır, alın bir de siz bakın hocam.

Hocam evet sizde duyulmuyor ama ben videoları izleyin demiştim. Fabrikasyon olarak bir hata olabilir ama başka insanlarda da var bu ses. Son seste kulaklıkla linkini bıraktığım videoları dinleyin RT tuşundaki o farklı sesi duyacaksınız.

Tetiği bırakınca gelen çarpma sesi olabilir. Bana bir gariplik gelmedi ama benimkinin tuş sesleri de şöyle.

@Cengzihan @SensOuma

Mobilden video paylaşılmıyor mu ya?

Hocam evet sizde duyulmuyor ama ben videoları izleyin demiştim. Fabrikasyon olarak bir hata olabilir ama başka insanlarda da var bu ses. Son seste kulaklıkla linkini bıraktığım videoları dinleyin RT tuşundaki o farklı sesi duyacaksınız.
Videoda duydum hocam zaten ama bende de var mı yok mu anlayamadım, siz de bakın diye video attım yani.

Gamepad gerçekten çok güzel o konuda sorun yok. Sadece bana gelen üründen memnun kalmamıştım ki videolara bakana dek.

Açıkçası 2. videoda çok bariz bir şekilde belli oluyor. İçime sindi kullanacağım ama bahsettiğim ses sizde yok.

Videoda duydum hocam zaten ama bende de var mı yok mu anlayamadım, siz de bakın diye video attım yani.

Evet videodaki sesten bahsediyorum. O ses sizde yok. Basışa bir etki etmediğinden çok umursamadım ama buraya da durumdan haberdar etmek için yazayım dedim. Başkalarında da bu sorunları görünce tek bende olmadığını anladım içim biraz rahatladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı