GameSir Nova 2 Lite alınır mı?

Bütçe
2000

onurkagan

Hectopat
Merhaba, elimde bulunan Xbox 8. nesil gamepad drift sorunları neticesinde mevta oldu. Yerine Hall Sensör olan bir gamepad arayışına çıktım ve karşıma GameSir Nova 2 Lite çıktı. Bütçe dahilinde alınır mı? Deneyimleyen varsa deneyimini de paylaşabilirse müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, elimde bulunan Xbox 8. nesil gamepad drift sorunları neticesinde mevta oldu. Yerine Hall Sensör olan bir gamepad arayışına çıktım ve karşıma GameSir Nova 2 Lite çıktı. Bütçe dahilinde alınır mı? Deneyimleyen varsa deneyimini de paylaşabilirse müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler.
Evet, bu bütçede en iyilerinden biri. Elimde var ve kullanıyorum, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

Evet, bu bütçede en iyilerinden biri. Elimde var ve kullanıyorum, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
ben bugün teslim aldı kutu içeriginden sadece gamepad çıktı.
şarj kablosu veya herhangi uzatma kablosu gibi birşey çıkmadı.
dongle yok içinde kendi bluetooth adaptörümle bağlandım

ben bugün teslim aldı kutu içeriginden sadece gamepad çıktı.
şarj kablosu veya herhangi uzatma kablosu gibi birşey çıkmadı.
dongle yok içinde kendi bluetooth adaptörümle bağlandım
Dongle gelen koruma kılıfının içinde oluyordu normalde, direkt gamepadi kılıftan çıkarınca altında olması lazım. Size kusurlu ürün gelmiş hocam maalesef eğer orada yoksa.

Dongle gelen koruma kılıfının içinde oluyordu normalde, direkt gamepadi kılıftan çıkarınca altında olması lazım. Size kusurlu ürün gelmiş hocam maalesef eğer orada yoksa.

İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.

Fotograf atacağım ama siteye nasıl resim yüklenir bilmiyorum.

Kol laptopun Bluetooth alıcsıyla direkt bağlantı kurdu ve sorunsuz çalıtı titreşim ama bu yaptıkları ayıp gerçekten.

Extra kablo var gibi resim yüklemişler kablodan vazgeçtim dongle bile yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı