GameSir Nova Lite alınır mı?

Sitenin güvenilirliği hakkında biraz şüpheciyim hocam, araştırıyorum şuan. Bu arada kol hissiyatlari nasıl? Sizce Ultimate C gibi bir dokunuş hissi var mı ?
Tuşlara basma hissiyatı bence Ultimate C'den daha iyi. İlk başta demiştim ya Ultimate C'yi boşuna mı aldım ne güzel kolmuş Gamesir Nova Lite diye ama sonra bana aşırı hassasiyetin çok gerekli olduğunu farkettim. Sana yeterli olacaktır ama.

Tuşlara basma hissiyatı bence Ultimate C'den daha iyi. İlk başta demiştim ya Ultimate C'yi boşuna mı aldım ne güzel kolmuş Gamesir Nova Lite diye ama sonra bana aşırı hassasiyetin çok gerekli olduğunu farkettim. Sana yeterli olacaktır ama.
Teşekkürler, yardımınız için sağolun.

Bir de F310 diye bir kol var bu arada onada bir bak biraz eski bir kol ama insanlar çok öneriyor.
F310 alınmaz. F710'da F310'da 10 yıllık gamepad. En alınabilir kol GameSir Nova Lite.

Hocam GameSir Nova Lite satın aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum da kararsız kaldım. Yardımcı olursan sevinirim.
GameSir Nova Lite kullanıyorum hocam sorunuz varsa sorabilirsiniz.

F310 alınmaz. F710'da F310'da 10 yıllık gamepad. En alınabilir kol GameSir Nova Lite.

GameSir Nova Lite kullanıyorum hocam sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hocam bilmiyorum çok kararsız kaldım. Bundan önce iki kere Monster Pusat Clutch sipariş ettim ikisinde de kötü yorumlar yüzünden geri vazgeçtim. Monstera karşı çok ön yargı var. Bende deneyimlemedim. Şimdi 1200 TL'ye düşmüş. Bir konu açtım. Orada da bu siteden GameSir Nova Lite modelini tavsiye ettiler.

Bende şimdi güvenemedim. Bu mağzada da çok olumsuz yorum var. Bir de ürünü de bilmiyorum kalitesi nasıl vs. ürün hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Hocam bilmiyorum çok kararsız kaldım. Bundan önce iki kere Monster Pusat Clutch sipariş ettim ikisinde de kötü yorumlar yüzünden geri vazgeçtim. Monstera karşı çok ön yargı var. Bende deneyimlemedim. Şimdi 1200 TL'ye düşmüş. Bir konu açtım. Orada da bu siteden GameSir Nova Lite modelini tavsiye ettiler.

Bende şimdi güvenemedim. Bu mağzada da çok olumsuz yorum var. Bir de ürünü de bilmiyorum kalitesi nasıl vs. ürün hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Hocam sizin konunuza bende yazmıştım galiba Connect Game hakkında hiç bir bilgim yok. Garanti konusunda sorun yaşayanları gördüm. Başka satıcı olmadığı için tek şansınız bu gibi gözüküyor.

Hocam sizin konunuza bende yazmıştım galiba connect Game hakkında hiçbir bilgim yok. Garanti konusunda sorun yaşayanları gördüm. Başka satıcı olmadığı için tek şansınız bu gibi gözüküyor.

Hocam bu Controller nasıl. Sizi rahatsız eden bir yanı vs var mı?

Hocam bu Controller nasıl. Sizi rahatsız eden bir yanı vs var mı?
Ben çok memnunum. AliExpress'den 700TL'ye almıştım. Yaklaşık 1 ay sonra sebebini bilmiyorum ama LT tuşu gıcırtı yapmaya başladı. Basarken hafif bir gıcırtı sesi geliyor ama kullanıma bir etkisi yok. Oyun oynarken kulaklık takılı olduğu için gıcırtı olduğunu bile unutuyorum zaten. O hariç bende hiç bir sorunu yok. Ben beyaz rengini almıştım biraz kir tutuyor onu da kılıfına koyarak koruyorum. Tutuş için arka tarafı hafif tırtıklı elinizden kaymasını engellemek için. Ben aldığımda daha büyük bir şey bekliyordum ama beklediğimden daha küçük geldi. Elim küçük olduğu için tam oturdu. Eliniz büyükse belki rahat olmayabilir.

Ben çok memnunum. AliExpress'ten 700TL'ye almıştım. Yaklaşık 1 ay sonra sebebini bilmiyorum ama lt tuşu gıcırtı yapmaya başladı. Basarken hafif bir gıcırtı sesi geliyor ama kullanıma bir etkisi yok. Oyun oynarken kulaklık takılı olduğu için gıcırtı olduğunu bile unutuyorum zaten. O hariç bende hiçbir sorunu yok. Ben beyaz rengini almıştım biraz kir tutuyor onu da kılıfına koyarak koruyorum. Tutuş için arka tarafı hafif tırtıklı elinizden kaymasını engellemek için. Ben aldığımda daha büyük bir şey bekliyordum ama beklediğimden daha küçük geldi. Elim küçük olduğu için tam oturdu. Eliniz büyükse belki rahat olmayabilir.

Bir yerde gecikme azaltma diye bir şey var mış diye duydum da bu doğru mu? Böyle bir özelliği var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı