Kelsza
Hectopat
Tamamdır o zaman bekliyorum teşekkür ederim.Daha gelmedi hocam biraz beklerseniz geldiğinde haber edeyim size
Tamamdır o zaman bekliyorum teşekkür ederim.Daha gelmedi hocam biraz beklerseniz geldiğinde haber edeyim size
Yalnız tuşları membranmış. Bilgin olsunBunu diyorsun galiba daha aklıma yattı bunu alırım o zaman alırsam : GameSir T7 Cost-Effective Wired Hall Effect Controller For Xbox-Blue
Geldi, ekstra vergi de çıkmadı. Yunexpress ile gönderimini isterseniz sorun çıkmadan ulaşır elinize hocamTamamdır o zaman bekliyorum teşekkür ederim.
Kendi sitesindeki desteğe yazdım ama değiştiremezsiniz diyor mail olarak mı atayım?Geldi, ekstra vergi de çıkmadı. Yunexpress ile gönderimini isterseniz sorun çıkmadan ulaşır elinize hocam
Neyi değiştiremezsiniz diyor kargo şirketini miKendi sitesindeki desteğe yazdım ama değiştiremezsiniz diyor mail olarak mı atayım?
Neyi değiştiremezsiniz diyor kargo şirketini mi
Hocam siparişi verdikten sonra mail attım ben yunexpress ile gönderebilir misiniz sipariş numaram bu diye ingilizce bir biçimde o şekilde yardımcı olmuşlardı
Hocam siparişi verdikten sonra mail attım ben YunExpress ile gönderebilir misiniz sipariş numaram bu diye İngilizce bir biçimde o şekilde yardımcı olmuşlardı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.