GameSir Nova Lite Android'e bağlanmıyor

emresbindew

Hectopat
Daha fazla  
Kol bugün geldi fakat dongle ile PC'ye bağlanmadı bende araştırdım Firmware düşürmek lazımmış. Onu yaptıktan sonra PC'ye bağladım fakat telefona geri bağlayamadım. Bluetooth yerinde telefonda çıkmıyor ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kol bugün geldi fakat dongle ile PC'ye bağlanmadı bende araştırdım Firmware düşürmek lazımmış. Onu yaptıktan sonra PC'ye bağladım fakat telefona geri bağlayamadım. Bluetooth yerinde telefonda çıkmıyor ne yapmam gerek?

Telefon da bağlanma şekili farklı hocam biliyorsunuz değil mi?

https://gzhls.at/blob/ldb/b/d/3/d/cff5e75ada50be74567fc8268528e9455671.pdf
Bu linkteki yerleri takip edip tekrar dener misiniz?

Home + A yaptıktan sonra telefon görmüyorsa Home'un altındaki tuşa ve Home tuşuna basılı tutun. Hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca görmesi lazım. O da olmazsa v4200'de iseniz (stock olarak bende 4800'de geldi ben 4200'e düşürdüm) Home + B kombinasyonunu deneyebilirsiniz.

Ürünü bilgisayara bağlayamıyorum herhangi bir tuşu vs var mı arada kendi kendine bağlanıveriyor hiçbirşey yapmadan.
Dongle'ı bilgisayara takın ve dongle arkasındaki tuşa basın, hemen ardından kol üzerinden Home + X kombinasyonunu yapın, yanıp sönmeye başlayacak. Home ve home'un altındaki tuşa aynı anda biraz basılı tutun hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayacak. O zamanda eşlenmez ise telefona bağlayıp sürüm düşürün.

Dongle'ı bilgisayara takın ve dongle arkasındaki tuşa basın, hemen ardından kol üzerinden Home + X kombinasyonunu yapın, yanıp sönmeye başlayacak. Home ve home'un altındaki tuşa aynı anda biraz basılı tutun hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayacak. O zamanda eşlenmez ise telefona bağlayıp sürüm düşürün.
Oldu Reis sağol.

Hocam telefonla bağlandım zaman Minecraft dışında hiç bir oyunda joyistick ve tuşlar çalışmıyor.Oyun desteklemediği den mi yoksa başka birşeyden mi nasıl bir ayar yapmam gerekiyor.İnternette çogu mobil oyunlarda oynuyorlar ama bende çalışmıyor

Hocam telefonla bağlandım zaman Minecraft dışında hiçbir oyunda joyistick ve tuşlar çalışmıyor. Oyun desteklemediğiden mi yoksa başka bir şeyden mi nasıl bir ayar yapmam gerekiyor. İnternette çogu mobil oyunlarda oynuyorlar ama bende çalışmıyor.

Büyük ihtimal oyun desteklemiyor telefondan Dead Cells denedim gayet oynanıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı