GameSir Nova Lite Android'e bağlanmıyor

Hocam telefonla bağlandım zaman Minecraft dışında hiçbir oyunda joyistick ve tuşlar çalışmıyor. Oyun desteklemediğiden mi yoksa başka bir şeyden mi nasıl bir ayar yapmam gerekiyor. İnternette çogu mobil oyunlarda oynuyorlar ama bende çalışmıyor.

Ben gamepad le telefonu bile kullanabiliyorum. Uzaktan ekrana dokunmadan bir yerlere tıklayabilıyorum gamepad ile. Sizde olmuyor mu?

Home + A yaptıktan sonra telefon görmüyorsa Home'un altındaki tuşa ve Home tuşuna basılı tutun. Hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca görmesi lazım. O da olmazsa v4200'de iseniz (stock olarak bende 4800'de geldi ben 4200'e düşürdüm) Home + B kombinasyonunu deneyebilirsiniz.
ben de aynı sorunu yaşıyorum maalesef bluetoothla bağlanabilmek için yazılımı güncelledim ama kulaklığımla frekans çakışınca dongle a dönmek istedim şimdi maalesef hiçbir modu çalışmıyor rica etsem nasıl downgrade yaptığını detaylı anlatabilir misin yaklaşık 1 saattir kurcalıyorum fakat bulamadım hiçbir türlü.

ben de aynı sorunu yaşıyorum maalesef bluetoothla bağlanabilmek için yazılımı güncelledim ama kulaklığımla frekans çakışınca dongle a dönmek istedim şimdi maalesef hiçbir modu çalışmıyor rica etsem nasıl downgrade yaptığını detaylı anlatabilir misin yaklaşık 1 saattir kurcalıyorum fakat bulamadım hiçbir türlü.
Telefona Home + A kombinasyonu ile bağlayın, ışık yanıyorsa ve telefon görmüyorsa Home tuşu ve onun altındakı ekran fotoğrafı alma tuşuna beraber basılı tutun hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayacak. O zaman telefon görür, sonra telefon ile kolu eşleştirin. Telefonun konumu açıkken uygulamayı çalıştırın, yazılım güncelleme yerine gelin. Other versions'a tıklayın ve oradan 4200'ü seçin. Cihazın eşleşmesi kopmuş veya cihaz kapanmış gibi gözükebilir ellemeyin, o güncellenince ekranda yazacak güncellendi diye. O zaman dongle ile tekrar eşleştirin ve kullanın.

Telefona Home + A kombinasyonu ile bağlayın, ışık yanıyorsa ve telefon görmüyorsa Home tuşu ve onun altındakı ekran fotoğrafı alma tuşuna beraber basılı tutun hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayacak. O zaman telefon görür, sonra telefon ile kolu eşleştirin. Telefonun konumu açıkken uygulamayı çalıştırın, yazılım güncelleme yerine gelin. Other versions'a tıklayın ve oradan 4200'ü seçin. Cihazın eşleşmesi kopmuş veya cihaz kapanmış gibi gözükebilir ellemeyin, o güncellenince ekranda yazacak güncellendi diye. O zaman dongle ile tekrar eşleştirin ve kullanın.
oh sonunda çözdüm. Ben bluetooth ile bağlandığım için ismi "wireless controller" olarak gözüküyordu bu yüzden de sürekli bluetooth modundan bağlanıyordum. Telefonla bağlanamıyordum. Söylediklerini yaptım sadece telefondan bluetooth bağlantılarından "kullanılabilir cihazlar" a bakmam yetti tekrardan bağlayıp downgrade ettim söylediğin gibi. Tekrardan teşekkür ederim açıkladığın için kafam patlamak üzereydi çözemedim diye. <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı