GameSir Nova Lite kolu Nintendo modu için algılıyor

Efe Yetimoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Bugün AliExpress'ten aldığım GameSir Nova Lite oyun kolunu ilk geldiğinde taktım USB dongle ile gayet de düzgün çalıştı yeşil ışık yanıyordu. Sonra kapattım kolu dongleı da söktüm tekrar kullanmak için taktığımda kırmızı yanıyordu ve Nintendo olarak görmeye başladı. Sürücüsünü güncelledim olmadı. Açarken falan da Home tuşu ve X'e basmam gerek bunun için yine olmuyor yine kırmızı oluyor. Ne yapmam lazım?

Bugün AliExpress'ten aldığım GameSir Nova Lite oyun kolunu ilk geldiğinde taktım USB dongle ile gayet de düzgün çalıştı yeşil ışık yanıyordu. Sonra kapattım kolu dongleı da söktüm tekrar kullanmak için taktığımda kırmızı yanıyordu ve Nintendo olarak görmeye başladı. Sürücüsünü güncelledim olmadı. Açarken falan da Home tuşu ve X'e basmam gerek bunun için yine olmuyor yine kırmızı oluyor. Ne yapmam lazım?

Ek olarak şunu söyleyeyim güncellemeyi geri aldım 4200 versiyona ve çalışmaya başladı ne yapmalıyım güncellemezsem Bluetooth özelliğini kullanamıyorum.

Son düzenleme:

Ek olarak şunu söyleyeyim güncellemeyi geri aldım 4200 versiyona ve çalışmaya başladı ne yapmalıyım güncellemezsem Bluetooth özelliğini kullanamıyorum.
Kolun kitapçığına bak. Orada ayarları fabrika ayarlarına sıfırlamak için bir kombinasyon yazması gerek. Factory Reset olarak geçmesi lazım onu yaparak ayarları sıfırla ve alıcıyı PC'den çıkartma. PC'de takılı kalsın home butonuna basarsın kullanacağın zaman otomatik algılar.

Bluetooth ile kullanacaksan da bluetooth moduna alır öyle kullanırsın.

1721230346408.png

Ayrıca kolu switch moduna almışsın. Yeşil olan alıcı ile bağlama mavi ile olan Bluetooth ile bilgisayara bağlama sarı olan Android modu kırmızı olan ise switch modu. Kombinasyonlar ile modlar arası değişim yapabilirsin.

1721230462276.png

Controller reset kısmı dualsens gibiymiş. Arkasında ufak bir boşluk içinde buton var ince bir iğne gibi bir şey ile o butona bastırırsan da kontroller fabrika ayarına döner diyor.

Kolun kitapçığına bak. Orada ayarları fabrika ayarlarına sıfırlamak için bir kombinasyon yazması gerek. Factory reset olarak geçmesi lazım onu yaparak ayarları sıfırla ve alıcıyı PC'den çıkartma. PC'de takılı kalsın Home butonuna basarsın kullanacağın zaman otomatik algılar.

Bluetooth ile kullanacaksan da Bluetooth moduna alır öyle kullanırsın.

Eki Görüntüle 2255643

Ayrıca kolu switch moduna almışsın. Yeşil olan alıcı ile bağlama mavi ile olan Bluetooth ile bilgisayara bağlama sarı olan Android modu kırmızı olan ise switch modu. Kombinasyonlar ile modlar arası değişim yapabilirsin.

Eki Görüntüle 2255647
Controller reset kısmı DualSense gibiymiş. Arkasında ufak bir boşluk içinde buton var ince bir iğne gibi bir şey ile o butona bastırırsan da kontroller fabrika ayarına döner diyor.

O reset olayı işe yaradı teşekkürler. Arkadaşlar sizde işe yaramıyorsa 4200 sürümüne alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı