GameSir Nova Lite LT tuşu hassasiyeti doğru çalışmıyor

Hocam açma tuşuna basarken aynı zamanda X tuşuna basarak açın.

Telefonda mı kullanıyordunuz bilgisayarda mı?

Genellikle bilgisayarda kullanıyordum lt tuşundaki hassaslık nedense bozuldu tuşa bastığımda yeşil ışık yanıp kırmızı ışık yanıp sönüyordu internette biraz araştırayım derken uygulamasında bir güncelleme olduğunu söylediler denedim bu hale geldi.

Telefonda Bluetooth ile kullanmak için açma tuşuna basarken a tuşuna basmanız gerekiyor eğer telefonda kullanıyorsanız.

A tuşunda sarı ışık yanıyordu önceden o şekilde bağlıyordum şimdi b tuşuna bastığımda mavi yanıyor Bluetooth o zaman algılıyor kolu fakat GameSir olarak algılamıyor.

Genellikle bilgisayarda kullanıyordum lt tuşundaki hassaslık nedense bozuldu tuşa bastığımda yeşil ışık yanıp kırmızı ışık yanıp sönüyordu internette biraz araştırayım derken uygulamasında bir güncelleme olduğunu söylediler denedim bu hale geldi.

A tuşunda sarı ışık yanıyordu önceden o şekilde bağlıyordum şimdi b tuşuna bastığımda mavi yanıyor Bluetooth o zaman algılıyor kolu fakat GameSir olarak algılamıyor.

Kolu tekrar telefona bağlayıp güncellemeyi tekrar yapmayı deneyin hocam.

Bağlantı sorunları için açma tuşu ve altındaki yuvarlak bir simge olan tuşa aynı anda basmanız söyleniyordu deneyin belki işe yarar.

Evet hocam şu an işe yaradı tekrardan bir güncelleme yapıyorum.

Fakat aynı sürüme güncelliyor herhalde.

Eski sürümlere güncelleme var sanırım fakat hangisini yapmalıyım bilmiyorum.

Evet hocam şu an işe yaradı tekrardan bir güncelleme yapıyorum.

Fakat aynı sürüme güncelliyor herhalde.

Eski sürümlere güncelleme var sanırım fakat hangisini yapmalıyım bilmiyorum.

Bazı sürümlerde sıkıntı var sanırım hocam 4200 sürümünü deneyebilirsiniz.

Bazı sürümlerde sıkıntı var sanırım hocam 4200 sürümünü deneyebilirsiniz.

Ben güncellerken sanırım 5700 diye hatırlıyorum onu bir deneyeyim olmazsa sizin dediğiniz sürümü deneyeceğim.

Hocam 5700'e bağladığımda durum aynıydı şu anda 4200 sürümüne güncelliyorum.

Evet kol eski haline geldi lt tuşu da çalışıyor yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı