GameSir Nova Lite nasıl güncellenir?

Ahmet selami

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kol elime ulaştı ancak nasıl güncelleme yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca deadzone testini de yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kol elime ulaştı ancak nasıl güncelleme yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca deadzone testini de yardımcı olabilecek var mı?
iPhone kullanmıyorsanız güncellemeye gerek yok. Deadzone testi içinde herhangi bir gamepad test sitesini açın, analoğu ufacık hareket ettirin. O hareketi algılarsa sorun yok demektir. Ayrıca bu kolun aşırı hassassiyet içeren 0 deadzone modu var. Onun için alttaki mod tuşuna basılı tutarken hangi analoğu deadzone 0 moduna almak istiyorsanız o analoğa basın. Kol titreyince o analogta deadzone 0 modu aktif olcaktır. O modda bende üfleyince kol hareket ediyor, o yüzden normal modda kullanabilirsiniz.

iPhone kullanmıyorsanız güncellemeye gerek yok. Deadzone testi içinde herhangi bir gamepad test sitesini açın, analoğu ufacık hareket ettirin. O hareketi algılarsa sorun yok demektir. Ayrıca bu kolun aşırı hassassiyet içeren 0 deadzone modu var. Onun için alttaki mod tuşuna basılı tutarken hangi analoğu deadzone 0 moduna almak istiyorsanız o analoğa basın. Kol titreyince o analogta deadzone 0 modu aktif olacaktır. O modda bende üfleyince kol hareket ediyor, o yüzden normal modda kullanabilirsiniz.

Sağ olun hocam ayrıca bilgisayar için kullanacaktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı