Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

SHOP1103832617 Store 96.0% olumlu geribildirim satıcı hakkında geribildirim çok iyi neden korkuyorsunuz onu anlamadım.
Benim korktuğum birşey yok, 8 yılı aşkın sürekli kullandığım sitedir Aliexpress. Sadece yeni kullanan kişiler neye dikkat etmesi gerektiğini bilmeyebilir, gayet doğal. 10 yıl önce olsa, evet satıcılar farklı ürün yollayıp alıcıları mağdur edebiliyordu fakat günümüzde hiç yaşamadım ve yaşayanı da görmedim. O satıcı bilgisine bakan arkadaşlar zaten neden uygun olduğunu da anlamış olması gerekir. Yeni firmalar, 6-7 yıllık binlerce satış yapmış aynı ürünü satan firmalarla rekabet etmek için bu kadar uygun satarak mağaza puanı vs. toplayıp kendisine yer edinmeye çalışıyorlar. Tavsiyem bu fırsatları kaçırmayın

Size demedim ben sizi cevaplayınca size söylemiş gibi oldumda çekinenlere yazmıştım hocam bu arada 470 TL gözüküyor bende almak mantıklı mı DualSense - 9.nesil Xbox gamepad ve 8BitDo Ultimate Pro var bu gamepad sir fark yaratır mı ya da satılır mı?

8 bitdo ultimate C veya Ultimate 2.4G hepsi bundan daha iyi ürünler. Bu fiyat performans olarak iyi ama 850-900TL üstüyse sakın para vermeyin. Max ederi 900 şuan indirimi güzel.
8Bitdo mu alayım yoksa bunu kaçırmayayım mı?

Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kullanımı gayet pratik kolay bir deneyim sunuyor kol hakkında 2 sorunla karşılaştım joystickleri fazla kaygan parmak içinde kayıyor resmen ikincisi ise Bluetooth bağlantısında 1 saniyelik bir gecikme var bu gerçekten çok uzun bir süre kendim bilgisayarda Wireless ile kullandığım için Bluetooth pek kullanmıyorum onun için alan kişiler tekrar düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…