Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Arkadaşlar, satıcı Choice bir satıcı.

1720213854203.png

alırken yeni hesap açarken nelere dikkat etmeliyim veya nasıl yeni hesap açmalıyım aynı tc vs ?

Sadece başka bir IP adresi ve tarayıcı kullanmanız yeterlidir.

Modem resetlediğinizde IP değişir, mobil veri kullanırsanız başka IP sayılır.

Aynı TC, tel no ve adres kullanabilirsiniz.

Alınır mı? Yarın almayı düşünüyorum ama çok detaylı incelemeleri yok ve satıcı olayı beni de bir şüphelendirdi açıkçası. Hikayeli oyunlar ve FIFA oynuyorum.

SHOP1103832617 Store tamamıyla güvenilir satıcı birçok satın alım yaptım.
Hocam rica etsek görsel iletebilir misiniz yanlış anlamayın herkes görsün ve içi rahat ederek alsın diye istiyorum. Ben de alacaktım satıcıya güvenemedim almadım sırf bu sebepten. Eğer görsel iletebilirseniz bir çok kişi alacaktır.

Hocam rica etsek görsel iletebilir misiniz yanlış anlamayın herkes görsün ve içi rahat ederek alsın diye istiyorum. Ben de alacaktım satıcıya güvenemedim almadım sırf bu sebepten. Eğer görsel iletebilirseniz bir çok kişi alacaktır.
Ya kanka adam 2.000+ ürün satmış sahte satıcılar 100 tane satamadan patlıyor.

Ya kanka adam 2.000+ ürün satmış sahte satıcılar 100 tane satamadan patlıyor.

Hocam bazı satıcılar şöyle yapıyor ilk önce normal fiyattan ürünü satıyor sonra yorumlar birikince ürünün fiyatını iyice düşürüyor kargoya verildi olarak gösteriyor ama kargoya falan vermiyor. En son olarak da sana kargo gecikti diye 3-5 dolar para teklifi veriyor 3-5 dolar vereyim siparişi iptal etme tarzında kabul edersen kargo dağıtıldı olarak gözüküyor ama gelen eden bir şey yok. İptal de edemiyorsun, AliExpress ile parayı geri almak için uğraşıp duruyorsun sonuç olarak.

Hatta şöyle söyleyeyim bu iyi yorum biriktirme işini Türkiye'deki bazı satıcılar da yapıyor bir ürün satıyor iyi yorum yazıyor milllet daha sonra ürünün sayfasını değiştirmeden farklı ürün satmaya devam ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı