Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Analogların daha geniş aralıkta çalışmasını nasıl sağlayabilirim? Mesela Forza'da sağa sola dönerken, aralık dar olduğu için sanki bir anda döndürmüşüm gibi algılıyor.

Analogların daha geniş aralıkta çalışmasını nasıl sağlayabilirim? Mesela Forza'da sağa sola dönerken, aralık dar olduğu için sanki bir anda döndürmüşüm gibi algılıyor.
Aşağıdaki mod tuşu ile hangi analoğun alanını genişletmek istiyorsanız o analoğun tuşuna basılı tutun (LS/RS). O zaman no deadzone modu açılacak ve hassasiyet artacak.

Aşağıdaki mod tuşu ile hangi analoğun alanını genişletmek istiyorsanız o analoğun tuşuna basılı tutun (LS/RS). o zaman no deadzone modu açılacak ve hassasiyet artacak.

Bu tarz kisayollari gosteren bir kullanim kılavuzu var mı gamepadin.

Daha alalı 10 gün anca oldu bir hevesle alayım dedim tekrardan ama yok. Neyse beklemekten başka çare yok madem.

Arkadaşlar ben kolda RB tuşuna basınca yeşil yanan logo kırmızı yanıyor sadece RB tuşuna basınca oluyor?Benim gibi bu durumu yaşayan oldumu?Ne yapmalıyım?

Sağolasın,Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Linke tıkla çözümü yazmış birisi.

Çok teşekkür ederim hocam sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…