Aşağıdaki mod tuşu ile hangi analoğun alanını genişletmek istiyorsanız o analoğun tuşuna basılı tutun (LS/RS). O zaman no deadzone modu açılacak ve hassasiyet artacak.Analogların daha geniş aralıkta çalışmasını nasıl sağlayabilirim? Mesela Forza'da sağa sola dönerken, aralık dar olduğu için sanki bir anda döndürmüşüm gibi algılıyor.
Aşağıdaki mod tuşu ile hangi analoğun alanını genişletmek istiyorsanız o analoğun tuşuna basılı tutun (LS/RS). o zaman no deadzone modu açılacak ve hassasiyet artacak.
Bu tarz kisayollari gosteren bir kullanim kılavuzu var mı gamepadin.
Herkeste öyle. Çoğu ürün artık Türkiye'ye gelmiyor. Yani AliExpress'ten ucuza elektronik alma hayallari bitti diyebilirim. İncelerseniz anlarsınız çoğu elektronik ürün artık Türkiye'ye göderim yapmıyor. Bizim sorunumuz aslında.
İnşallah en kısa sürede geri açarlar. Açmayadabilirler. Bilmiyoruz tam olarak.
Tuşa makro atamışsın, nasıl düzeltildiğini bilmiyorum ama en azından sorunun o.Arkadaşlar ben kolda RB tuşuna basınca yeşil yanan logo kırmızı yanıyor sadece RB tuşuna basınca oluyor?Benim gibi bu durumu yaşayan oldumu?Ne yapmalıyım?
Sağolasın,Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Tuşa makro atamışsın, nasıl düzeltildiğini bilmiyorum ama en azından sorunun o.
Sağolasın,Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim hocam sorun çözüldü.Linke tıkla çözümü yazmış birisi.Elektronik: GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!
Daha önce 2.4 GHz ile bağlanan herhangi bir üst seviye kontrolcü kullandınız mı? Kullanmadıysanız böyle demeniz normal. Ben de böyle 1-2 saniyelik gecikmeden bahsetmiyorum ama herhangi bir oyunu rekabetçi oynayan varsa bu farkı çok rahat anlayacağını düşünüyorum. Kullanmadım ama fare ve klavye...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.