Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Alıp şansımızı denedik bakalım, bu kadar gerilmeye gerek yok almaya çekinenler varsa alsın 1 ay sonra buraya fotoğraf atıldığında daha çok pişman olursunuz

Evet bildiğim kadarı ile öyle bir kural var ama yakınıyım dersen ve kimliğini göstersen muhtemelen verirler. Ben de alasım var ama eğer ürün sahte çıkarsa veya çançinçon abi tuğla paketlerse T.C. Vergiyi iade eder mi diye düşünüyorum.

Bu arada satıcıda şu şekil bi yorum var iyice kıllandım (kırmızı yerlerde turuncu siteden fırlamış görüntüler var)

Hocam ürün sahte çıkmaz onaylı satıcı bende baktım adam birçok gamepad satıyor bayağı da satmış ve yorumlar çok iyi resimli yorumlarda var ayrıca bilginiz var mı bir soru sormak istiyorum ben adres güncelle yaptım kendi adımı yazdım ve T.C. Numarasını kendi T.C. Numaram yazdım kız kardeşiminkini sildim adres güncelledi dedi yalnız sipariş ayrıntılarında sadece ad soyad ve adres var T.C. Yazmıyor T.C. Numaramda değişmiş midir acaba? Ayrıca 5 limite takılırsam bir sonraki aymı geliyor kargo nasıl oluyor.

5 den fazla gelirse bildiğim kadarı ile ticari sayılıyor ve gümrüğe takılıyor ek vergi istiyorlar.
Ama ben klavye aldığımda gümrükte işlerini bilen birine sorduğumda bazı kargo şirketleri ürün gümrükte kalmasın diye bekletip diğer ay gönderiyormuş. Amazonda böyle idi.

Bu arada adama sorduğumda tek siparişte max 2 tane bire bir aynı ürün olabilir dedi 3. sü ticari oluyormuş. Ayda maksimum 5 tane sipariş geçebilirsiniz dedi. Bu ne demek derseniz 150 euroyu geçmeyen 5 tane sipariş verebilirsiniz 5 siparişin içinde birden fazla ürün olabilir fakat aynı üründen 2 den fazla olamaz.
(eğer çok ürün alırsanız yine de gümrükte takılabilir gümrükte ne olduğu belli değil, sorumluluk sizde)

TC bildiğim kadarı ile değişmiyor bu arada siparişi geçerken kullandığın tc geçerli oluyor. Bu arada ben tcyi yanlış yazdım ürün gelmişti aliexpressde.

Son düzenleme:

Adres güncellede değiştirdim ama T.C. O nasıl oluyor peki bu kargo teslim alamadım bir şekilde para ne oluyor hocam.

Kargo teslim alınmadı ve ürün gelmedi ise uyuşmazlık açıyorsun araya AliExpress devreye giriyor ve ürünün parasını iade ediyor.

Bozuk vs. çıkınca iade olayı var mı peki sistem tam nasıl çalışıyor bazı yerlerde ürün sizde kalsın para iadesi yapalım ya da yenisini yollayalım tarzı birkaç konuda mesajlar gördüm detaylı açar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…