GameSir T4 Cyclon'e Pro alınır mı?

Sağ olun hocam çözüldü sorun olmazsa 2 sorum daha olacak 1. PC üzerinden şarj ederken sürekli bağlanıp kapanıyor nasıl düzeltebilirim 2. side gyro var mı varsa nasıl açabilirim?

Hocam PC üzerinden şarj olurken uzun süre hiç kullanmadım ama direkt kolu kapatıp kabloyu öyle bağlamayı deneyin alıcı ile bağlanmadan gyro özelliği yok.

Hocam peki arka tuş atama ve titreşim ayarlamayı nasıl yaptınız?

Hocam titreşim ayarları telefondaki uygulamasından yapılıyor ama tetik titreşimlerini kullanmak için Bluetooth modda olmak gerekiyor ben şu ana kadar tetik titreşimi destekleyen bir oyunda denemedim ne yazık ki. Arka tuşları da büyük ihtimalle aynı program üzerinden atanıyordur kendim sürekli yanlışlıkla tuşa bastığım için hiç bakıp uğraşmamıştım.

Hocam PC üzerinden şarj olurken uzun süre hiç kullanmadım ama direkt kolu kapatıp kabloyu öyle bağlamayı deneyin alıcı ile bağlanmadan gyro özelliği yok.

Hocam titreşim ayarları telefondaki uygulamasından yapılıyor ama tetik titreşimlerini kullanmak için Bluetooth modda olmak gerekiyor ben şu ana kadar tetik titreşimi destekleyen bir oyunda denemedim ne yazık ki. Arka tuşları da büyük ihtimalle aynı program üzerinden atanıyordur kendim sürekli yanlışlıkla tuşa bastığım için hiç bakıp uğraşmamıştım.

Uygulama ismi ne hocam?

Uygulama ismi ne hocam?

App Store veya Play Store üzerinden gamesirapp diye çıkıyor hocam Bluetooth ile bağlanmanız gerekiyor ayar yapmak için birden fazla Bluetooth bağlanma modu var hangisi olduğunu şu an net hatırlamıyorum ama kullanım kılavuzunda yazıyor olması lazım.

Hocam peki arka tuş atama ve titreşim ayarlamayı nasıl yaptınız?

Hocam m tuşuna iki kere art arda basın sonra kaydetmek istediğin tuşla alttaki bölümlerden birine aynı anda basın. Titreşimide uygulaması üzerinden istediğin an değiştirebiliyorsun fakat Bluetooth açık kalmak zorunda ama fazla sorun olmaz telefon moduna geçmediğiniz sürece telefona sadece ayar için bağlanıyor gamepad.

Hocam biraz kurcalayıp çözdüm sorunları ama alıcıya bağlasam bile gyro ayarını bulamadım siz bulabilirseniz bana iletin lütfen. İlginiz için tekrardan sağ olun.

Hocam m tuşuna iki kere art arda basın sonra kaydetmek istediğin tuşla alttaki bölümlerden birine aynı anda basın. Titreşimide uygulaması üzerinden istediğin an değiştirebiliyorsun fakat Bluetooth açık kalmak zorunda ama fazla sorun olmaz telefon moduna geçmediğiniz sürece telefona sadece ayar için bağlanıyor gamepad.

Hocam biraz kurcalayıp çözdüm sorunları ama alıcıya bağlasam bile gyro ayarını bulamadım siz bulabilirseniz bana iletin lütfen. İlginiz için tekrardan sağ olun.

Gyro özelliği bulunmuyor hocam.

Hocam gamepadin sol tarafına titreşim verip sağ tarafa daha az vermeye başladı çok sinir bozucu oluyor çözüm öneriniz falan varsa paylaşabilir misiniz?

Herhangi bir fikrim yok hocam üretici firma ile iletişime geçebilirsiniz kendileri yardımcı olmuştu bana başka bir konuda iletişim mail adresleri bu CS@gamesir.hk

Technopat Haberler

Geri
Yukarı