GameSir T4 Cyclone Pro Xbox seçeneği yok mu?

Xinput/PC destekliyor. Switch modu olduğu içinde Switch işareti var, hatta Android ve IOS'da destekliyor. Playstation dışında istediğiniz her cihazda çalışır yani.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Yani ben bunda mesela pcye bağlayıp god of war falan oynamak istiyorum. Aldığım zaman içini açıp tuşları çıkarıp tuşların yerini değiştirip xbox kolu olarak mı tanıtmam lazım anlamadım?

Teşekkür ederim yorumunuz için. Yani ben bunda mesela pcye bağlayıp god of war falan oynamak istiyorum. Aldığım zaman içini açıp tuşları çıkarıp tuşların yerini değiştirip xbox kolu olarak mı tanıtmam lazım anlamadım?
Bilgisayara bağladığınız zaman otomatik olarak Xbox kolu şekilde algılıyor. Tanıtmanıza gerek yok. Tuşlar olarak ise büyük ihtimalle yerlerin ters olması dışında bir sorun yok, tuşları değiştirmek yerine atandıkları yerleride değiştirebilirsiniz. Size kalmış.

İçinden çıkan Dongle ile bağlayacaksınız bu arada. Bluetooth Mouse gibi.

Bilgisayara bağladığınız zaman otomatik olarak Xbox kolu şekilde algılıyor. Tanıtmanıza gerek yok. Tuşlar olarak ise büyük ihtimalle yerlerin ters olması dışında bir sorun yok, tuşları değiştirmek yerine atandıkları yerleride değiştirebilirsiniz. Size kalmış.

İçinden çıkan Dongle ile bağlayacaksınız bu arada. Bluetooth Mouse gibi.
Teşekkür ederim. Alıyorum o zaman :D Xbox kolu olarak oto tanıdığına göre tuşların yerini YBAX diye değiştirip atama yaparım. iyi akşamlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı