Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 15:54 #1 GameSir'den 14.8 dolara gamepad aldım. Ekstra vergi ödeme vs. çıkıyor mu? Çıkıyorsa tahmini ne kadar olur?
GameSir'den 14.8 dolara gamepad aldım. Ekstra vergi ödeme vs. çıkıyor mu? Çıkıyorsa tahmini ne kadar olur?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.286 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 15:57 #2 Lukatmi dedi: GameSir'den 14.8 dolara gamepad aldım. Ekstra vergi ödeme vs. çıkıyor mu? Çıkıyorsa tahmini ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... 4px enson ptt ile çalışıyordu, eğer pttye verirse vergi çıkma ihtimali yüksek çünkü ptt kafasına göre vergi koyuyor. Artı 1 Eksi
Lukatmi dedi: GameSir'den 14.8 dolara gamepad aldım. Ekstra vergi ödeme vs. çıkıyor mu? Çıkıyorsa tahmini ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... 4px enson ptt ile çalışıyordu, eğer pttye verirse vergi çıkma ihtimali yüksek çünkü ptt kafasına göre vergi koyuyor.
KS KS Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 15:59 #3 egemebb dedi: 4px en son PTT ile çalışıyordu, eğer PTT'ye verirse vergi çıkma ihtimali yüksek çünkü PTT kafasına göre vergi koyuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Tahmini ne kadar çıkabilir? Artı 0 Eksi
egemebb dedi: 4px en son PTT ile çalışıyordu, eğer PTT'ye verirse vergi çıkma ihtimali yüksek çünkü PTT kafasına göre vergi koyuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Tahmini ne kadar çıkabilir?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.977 Makaleler 2 Çözümler 1.752 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:01 #4 %60 ürün vergisi + %20 ÖTV çıkar. Eğer AB ülkesiyse %30 + %20 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 16:03 #5 Mustafa.Kaan dedi: %60 ürün vergisi + %20 ÖTV çıkar. Eğer ab ülkesiyse %30 + %20 Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: %60 ürün vergisi + %20 ÖTV çıkar. Eğer ab ülkesiyse %30 + %20 Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.286 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 16:04 #6 Lukatmi dedi: Anladım hocam. Tahmini ne kadar çıkabilir? Genişletmek için tıkla... Tahmini birşey söylemek zor hocam, ptt çünkü cidden kafasına göre vergi koyuyor, bunu birçok kişi de yaşadı kargo pttye verilirse eğer takip linkinin aşağısında yazabilmesi lazım. Artı 0 Eksi
Lukatmi dedi: Anladım hocam. Tahmini ne kadar çıkabilir? Genişletmek için tıkla... Tahmini birşey söylemek zor hocam, ptt çünkü cidden kafasına göre vergi koyuyor, bunu birçok kişi de yaşadı kargo pttye verilirse eğer takip linkinin aşağısında yazabilmesi lazım.