Gametech 550W PSU, R5 3600 ve 5600 XT uyumlu mu?

Kadirhann

Femtopat
Arkadaşlar hayırlı geceler. Gametech 550 80 Plus PSU aldım. İlk defa topluyorum. Bir arkadaşım kaldırmaz bu sistemi dedi, ben de bilen arkadaşlara danışayım bir dedim.

Sistemim:
Ryzen 5 3600
Sapphire Pulse 5600 XT
Gigabyte B450S2H
3 fanlı bir kasa
16 GB 3000MHz RAM

İnşallah boşa almamışımdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sistemi kaldırmayacağını düşünüyorum. Kalitesiz PSU'lar 12V kanalından yüksek güç vermiyor verse bile stabil olmuyor. Kaldırma ihtimali de var ama kaldırırsa da kullanmayın kısa ömürlü kalitesiz bir ürün iade edebiliyorsanız edin başka bir PSU önerelim.

Arkadaşlar hayırlı geceler. Gametech 550 80 Plus PSU aldım. İlk defa topluyorum. Bir arkadaşım kaldırmaz bu sistemi dedi, ben de bilen arkadaşlara danışayım bir dedim.

Sistemim:
Ryzen 5 3600
Sapphire Pulse 5600 XT
Gigabyte B450S2H
3 fanlı bir kasa
16 GB 3000MHz RAM

İnşallah boşa almamışımdır.
PSU' yu ne kadara aldınız ? İade şansınız varsa iade edin ve bütçe belirtin öneri de bulunalım.

Bakabilirsiniz.

Şu daha ucuz ve daha yüksek güç verebiliyor Sharkoon'da kaliteli markadır bu daha mantıklı gibi.

Şu daha ucuz ve daha yüksek güç verebiliyor Sharkoon'da kaliteli markadır bu daha mantıklı gibi.

Onu da gördüm fakat daha çok tercih edilen markaları önermek istedim. Ufak bir bütçe yükseltebilirseniz.
Bunu da önerebilirim.

Sistemi kaldırmasına kaldırır ama sağlıklı olmaz yarın bir gün sistemi yakabilir çinde merdiven altı üretilen bir PSU çünkü. F/P olarak bu PSU'yu önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı