GAMETECH Colder vs. SteelPower SP-02

Gametech X-coler yani benim attığım kasa Micro ATX, senin kullandığın kasa yani Dark argon ATX. Yani X-coler daha küçük kasa.

Senin attığın kasalar aynı boyda. Steelpower alınmaz, o görsele aldanma, güzel değil o kadar.

O zaman X cooler almalıyım. Umarım pişman etmez.

Hocam bu nasıl bu da alınabilir mi?
@Mehmet A

O zaman X cooler almalıyım. Umarım pişman etmez.

Hocam bu nasıl bu da alınabilir mi?
@Mehmet A
Colder ile aynı. Eğer renk değişen fanlar hoşuna gidiyorsa X-Coler tek ve en güzel seçenek. Ben o kasanın bir benzerini kullanıyorum. Kalite olarak yeterli. Destek olarak da gayet iyi.

Colder ile aynı. Eğer renk değişen fanlar hoşuna gidiyorsa X-coler tek ve en güzel seçenek. Ben o kasanın bir benzerini kullanıyorum. Kalite olarak yeterli. Destek olarak da gayet iyi.

O zaman seçim tercihi bana kalmış oluyor. Tamamdır hocam çook teşekkür ederim. Sonunda şu konuya açıklık getirebildik.

O zaman seçim tercihi bana kalmış oluyor. Tamamdır hocam çook teşekkür ederim. Sonunda şu konuya açıklık getirebildik.
Bu arada kasa öyle çok da küçük değil. Bende bir sürü fazlalık kablo kalmasına rağmen kablolamayı düzgünce yapabildim.

IMG_20210506_185255.jpg

Bende Rampage Private var. Kasalar aynı. Sadece ön mesh panel ve fanları farklı. Bende böyle görünüyor, gayet güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı