Bütçeniz ne kadar? Kasa ve PSU dan direk uzaklaş. Anakart fiyatına göre iyi değil. A serisi anakarta değmez. RAM tek 16 değil, 8+8 olmalı. Soğutucu fiyatına göre kötü.Bu işlerden pek anlamıyorum bu sistemi de forumda yaptılar SSD önemli değil demiştim ama anakart neden kötü anlamadım, anlamadım derken bilmiyorum.
Anladığım kadarıyla daha iyi bir soğutucu lazım.
Ekran kartını 2.el kötü bir şey alacağım sonra iyi bir şey alacağım
İleride alacağım büyük bir ekran kartı kasaya sığarmı onu sordum yukarıdaki diğer soruları da cevaplardanız sevinirim.
Bütçeniz ne kadar? Kasa ve PSU'dan direk uzaklaş. Anakart fiyatına göre iyi değil. A serisi anakarta değmez. RAM tek 16 değil, 8+8 olmalı. Soğutucu fiyatına göre kötü.
Bütçeni söyle yeni sistem toplayalım daha iyi olur.
Bütçeniz ne kadar? Kasa ve PSU'dan direk uzaklaş. Anakart fiyatına göre iyi değil. A serisi anakarta değmez. RAM tek 16 değil, 8+8 olmalı. Soğutucu fiyatına göre kötü.
Bütçeni söyle yeni sistem toplayalım daha iyi olur.
Çok teşekkürler bütçem 6000 TL ama işlemcimin R5 5600X olmasını istiyorum
Yardım edersen sevinirim
Bu arada RAM de MHz nedir ne işe yarar söylerseniz sevinirim.
RAM frekansı. Yüksek olursa daha iyi FPS alırsın. Ama 3600MHz üstüne çıkmanı tavsiye etmem, genelde sorun oluyor. Bir de CL, yani gecikme değeri artıyor. Gecikme değerinin de eksi yönde etkisi var.
Sistem parçaları ayrı ayrı toplanırsa olur mu? Bir de ileride hangi ekran kartını takmayı düşünüyorsun?
RAM frekansı. Yüksek olursa daha iyi FPS alırsın. Ama 3600MHz üstüne çıkmanı tavsiye etmem, genelde sorun oluyor. Bir de CL, yani gecikme değeri artıyor. Gecikme değerinin de eksi yönde etkisi var.
Sistem parçaları ayrı ayrı toplanırsa olur mu? Bir de ileride hangi ekran kartını takmayı düşünüyorsun?