Gametech GT-003 nasıldır?

sokumonko

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Linkte ki kasayı almaya düşünüyorum. Şu an kullanmakta olduğum kasam hem mesh değil hem de küçük ve dar. Yeni aldığım RX 580 ekran kartının çok ısınmasına neden oluyor. Ben de yeni ve mesh bir kasa alayım dedim. Kullanan var mı bu kasayı? Önde 3 fan var fakat önünce aralıklı da olsa cam var. Bu 3 fan önden hava akışı sağlayabiliyor mu?

Merhaba dostlar. Linkte ki kasayı almaya düşünüyorum. Şu an kullanmakta olduğum kasam hem mesh değil hem de küçük ve dar. Yeni aldığım RX 580 ekran kartının çok ısınmasına neden oluyor. Ben de yeni ve mesh bir kasa alayım dedim. Kullanan var mı bu kasayı? Önde 3 fan var fakat önünce aralıklı da olsa cam var. Bu 3 fan önden hava akışı sağlayabiliyor mu?

Önü pencereli olduğundan öndeki 3 fan gereksiz oluyor.

Tavsiye edebileceğiniz hava akım kalitesi iyi RX 580 modelinin sığacağı mesh bir kasa var mıdır? Anakartım Micro ATX bu da önemli tabii.

Bütçe belirtmediğin için kimse öneri vermemiş.
Halen almadıysan bu tarz bir kasa alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı