Gametech GTP-600 PSU 1070'e yeter mi?

Gametech 700w kullanıyorum 12v kanalından 54a veriyor rgb ışıklı gayet iyi psu nedense forumdaki herkes önyargılı sanki kaliteli olarak lanse edilen ürünlerde hiç sıkıntı çıkmıyor

Gametech 700w kullanıyorum 12v kanalından 54a veriyor rgb ışıklı gayet iyi psu nedense forumdaki herkes önyargılı sanki kaliteli olarak lanse edilen ürünlerde hiç sıkıntı çıkmıyor
Çünkü özellikler kağıt üstünde. Marka kalitesi diye bir şey yok. Çinde merdiven altı üretim markasız modellere marka basıp satma usülü ticaret anlayışına sahip.

Ne hikmetse kullananlardan olumsuz yorum görmedim elektronik şans işi bana göre kullanmadan yorum yapmak saçma geliyor zamanında Xiaomi markasınada dandik dediler aldı yürüdü onun için kullanıp yorum yapmak daha iyi olur iyi günler

Ne hikmetse kullananlardan olumsuz yorum görmedim elektronik şans işi bana göre kullanmadan yorum yapmak saçma geliyor zamanında Xiaomi markasınada dandik dediler aldı yürüdü onun için kullanıp yorum yapmak daha iyi olur iyi günler
Xiaomi markasına dandik diyen var mı aramızda?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı