Gametech GTP-700M 700W 80+ PSU alınır mı?

Bütçeniz nedir o sistem için daha iyi PSU önerebilirim belki.

Doğrusu bir bütçem yok yani PSU'nun sistemdeki önemini biliyorum bu yüzden bir bütçe belirtmek istemiyorum tam olarak işimi görücek sisteme zarar vermeyecek sorunda çıkartmayacak aklımı PSU da bırakmayacak bir PSU arıyorum fiyatı önemli değil yani eğer 1000TL vermek gerekiyorsa halletmeye çalışırım ama önceliğim tabii ki de ne kadar ucuz o kadar iyi :d.

Biliyorum her PSU konusunda en az bir kere başlığı geçen kral XPG reactor reis ismimden daha aşinayim artık. Ama o kadar yükseğe ihtiyacım var mı ondan emin değilim.
Uzun süreli kullanmak istiyorsanız sonuçta 10 yıl garantisi var. Sistemimi güvenli bir PSU'ya emanet edeyim diyorsanız doğru seçim olacaktır.

Uzun süreli kullanmak istiyorsanız sonuçta 10 yıl garantisi var. Sistemimi güvenli bir PSU'ya emanet edeyim diyorsanız doğru seçim olacaktır.

Pylon ile aralarındaki fark nedir acaba W dışında 650olanda benim için yeterli o kadar bütçeye çıkmak da istemiyorum doğrusu CPU 65W TDP var zaten sistem taş çatlasa en karambolde 450 500W geçmeyecekdir. Sorun çıkarmaz ise onu düşünüyorum aynısının bir alt modeli.

Pylon ile aralarındaki fark nedir acaba W dışında 650olanda benim için yeterli o kadar bütçeye çıkmak da istemiyorum doğrusu CPU 65W TDP var zaten sistem taş çatlasa en karambolde 450 500W geçmeyecekdir. Sorun çıkarmaz ise onu düşünüyorum aynısının bir alt modeli.
XPG Core Reactor Pylon'a göre içyapı konusunda daha iyi. Tabi ki XPG Pylon da alabilirsiniz o da kalitelidir sizin tercihinize bağlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı