Gametech Legend kasa için 400 TL'ye fan seti önerisi

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4
Ekran kartı
RTX 2060 GİGABYTE
Anakart
GİGABYTE A320H
İşlemci
ryzen 5 1600 af
Merhaba. Elimde Gigabyte RTX 2060 Windforce 6 GB ekran kartı var ve biraz ısınıyor yaz ayında 83 dereceye kadar çıkıyor bende kasamda hava akışını daha düzgün sağlamak amacıyla elimdeki dandik Gamepower fanları değiştirip daha iyi hava akışı sağlayabilecek bir fan seti bakıyorum bütçem en fazla 400 lira.
Kasam: Gametech Legend 6x120 MM Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Aklımda bu fan setini almak var https://www.akakce.com/kasa-fani/en...-fan-kontrolcu-kumanda-fiyati,1799678343.html
Yanına da ek olarak 1 adet bundan almayı düşünüyorum https://www.akakce.com/kasa-fani/en...-tasarimli-ae-cfmrgl12-fiyati,1235357799.html
Sıcaklık farkı yaşar mıyım? Cevaplar için teşekkürler.
Not: Aerocool fanı egzoz fanı yapacağım fan setinde arda kalan 1 fanda yukarıda egzoz fan görevi görecek.

Hocam ekran kartınızın kronik sorunu zaten aşırı ısı. Attığınız fanlar güzel alınabilir.

Cevap için teşekkürler bende zaten bunun için böyle bir arayışa girdim elimdeki fanların kötü olduğunu düşünüyorum kasam yere yakın kasamın üstünden sıcak hava geliyor.

Fiyatlar aşırı pahalı olmasa daha yüksek RPM'li fanlar iyi olur ama markalara bakıyorum bir fan olmuş 500 TL. Daha önce Rampage 4C-15 fanlar aldım LED'leri 6 ayda bozuldu ya sönükleşti ya da kısmı gitti. Tx diye ucuz bir fan aldım 14 mm dedim daha büyük iyi hava atar uygun fiyatlı. Fanlar geldi 2 tane bir farklı hızı diğeri farklı üstüne leş gibi plastik kokusu salıyor. İade ettim onları da.
Bu fanları alırsanız aldıktan sonra yorumlarsanız sevinirim.

Hocam çok kaliteli fanlar değil o set halinde satılanlar ama iyi bir hava sirkülasyonu sağlayacağına eminim ben de kullanıyorum farklı bir varyasyonunu.

Hocam ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bendeki fanlardan iyilerdir sanırım bendekiler sadece Molex ile bağlanıyor ve sadece görüntü için olduğunu düşünüyorum çünkü iyi hava üflemiyorlar umarım bu alacakları iyi bir hava sirkülasyonu sağlar.

Hocam ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bendeki fanlardan iyilerdir sanırım bendekiler sadece Molex ile bağlanıyor ve sadece görüntü için olduğunu düşünüyorum çünkü iyi hava üflemiyorlar umarım bu alacakları iyi bir hava sirkülasyonu sağlar.
Fanları kontrolcüye bağlıyorsunuz kontrolcüyü de güç kaynağına bu kadar. Kasamda 1 arka egzoz 2 de üst egzoz fan olarak kullanıyorum 1 haftadır test ediyorum. İyi üflemiyorlar ama havayı tahliye edebiliyorlar.

Fanları kontrolcüye bağlıyorsunuz kontrolcüyü de güç kaynağına bu kadar. Kasamda 1 arka egzoz 2 de üst egzoz fan olarak kullanıyorum 1 haftadır test ediyorum. İyi üflemiyorlar ama havayı tahliye edebiliyorlar.

Evet işte problem bu. İyi üflemesi için en az 1500-1800 RPM olması lazım

Aklımda var biraz tuzlu işte. Rbg yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı