AtakanUsta
Hectopat
Aklımda 600W olan modeli var. Yorumları tatmin edici. Sizce alınır mı? Nedeni ile birlikte yazarsanız sevinirim.
Bütçem 300 tl varsa bu fiyata link atarsanız sevinirim. Fakat kaliteli marka bunlar, oldugunu pek düşünmüyorum.Bu markayı bilmiyorum ama Highpower, Corsair, fsp markalarına yönelmenizi tavsiye ederim.
300-400Hayır alınmaz, yorumlara göre hareket ederseniz başınız ağrır. Neden mi? Çünkü bu arkadaşlar sadece aldım, açıldı şeklinde yorum yapar. Bu tarz marka basan firmaları tercih etmeyin, Everest, Frisby, Hadron gibi firmalar da buna dahil. 600W PSU falan değil, 12V kanalından 300-350V anca veriyordur ki bilindik bir firmanın en kötü PSU'su bile daha iyi güç verir.
Bütçenizi belirtirseniz mantıklı öneriler yapabiliriz.
Bu markayı biliyorum. Kesinlikle alınmaz. Size sunabileceği sadece iki özelliği var ; yüksek ses, kısa vade. Gereksiz. Highpower, FSP, Corsair, en azından bu markalar olmasa bile aerocool almak en mantıklısı olacaktır.Aklımda 600W olan modeli var. Yorumları tatmin edici. Sizce alınır mı? Nedeni ile birlikte yazarsanız sevinirim.
Sisteminiz nedir?Bütçem 300 tl varsa bu fiyata link atarsanız sevinirim. Fakat kaliteli marka bunlar, oldugunu pek düşünmüyorum.
300-400
300-400
Bütçem 300 tl varsa bu fiyata link atarsanız sevinirim. Fakat kaliteli marka bunlar, oldugunu pek düşünmüyorum.
300-400
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik bu nasıl?Bu markayı biliyorum. Kesinlikle alınmaz. Size sunabileceği sadece iki özelliği var ; yüksek ses, kısa vade. Gereksiz. Highpower, FSP, Corsair, en azından bu markalar olmasa bile aerocool almak en mantıklısı olacaktır.
Saymaya üşeniyorumSisteminiz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.