Gametech PSU sistemime uyar mı?

boraasag

Centipat
Gametech GTP-650 Full RGB 650W 80 Plus Bronze Power Supply PC güç kaynağı alacağım fakat sistemime uyar mı bilmiyorum.

MSI B450A-PRO Max anakart.
RTX 2060 Super Ventus 8 GB ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede Gametech var 700w olanı RGB li modeli. Forumdakiler önermiyor şu ana kadar sıkıntı yapmadı bendeki sadece Aida64 programından bakınca 12V kanalından 15V geldiğini gördüm. Anakartı yakmaz umarım.

Sakın bulaşma derim 700 w rgb li olan modelini aldım almaz olaydım aşırı sesli çalışıyor en ufak ısı değişiminde psu fanı son ses çalışmaya başlıyor bi süre sonrada bildiğin pancar motoru gibi ses çıkartıyor ve anakarta verdiği değerler tam stabil değil eğer bütçen varsa asus rog strix 650w gold seltifikalı olan psu sunu öneririm bu gün geldi bi yanyana koydum arasında kalite olarak uçurum var şaşıyorsun sonuçta 2 side aynı değerleri vermesi gerekiyor fakat hiç alakası bile yok öyleki hoparlörlerden gelen parazit sesi bile kesildi o derece etkisi oldu çok dandik bir ürün rgb li 700w yazmasına kanma. 350 tl fiyatı 350 liraya 700 w psu mu olur mantıksız zaten.

Xigmatek ve FSP tercih edebilirsiniz.

Cooler Master MWE 550W 80 ise kalitesini kanıtlamış bir modeldir.

Öncelikli tavsiyem FSP'dir.

Philips ampülleri bağlamak için güzel bir seçim. Ama bilgisayara takmayı düşünürsen, PC'yi 4. kattan aşağı atmak daha iyi olur :D

MWE V2 kullanıyorum gayet yeterli bir model. Kalitesiz PSU'lardan uzuk durun kesinlikle. PSU en önemli parçadır bana sorarsanız. Kaliteden kısılmaması gerekir.

Philips ampülleri bağlamak için güzel bir seçim. Ama bilgisayara takmayı düşünürsen, PC'yi 4. kattan aşağı atmak daha iyi olur :D
Neden küçümsediniz hiç bileşen kalitesine baktınız mı?

Neden küçümsediniz hiç bileşen kalitesine baktınız mı?

Hayatta daha önemli bazı şeyler vardır. Sorun yaşamamak, riski en aza indirgemek, olası bir sorunla karşılaşıldığında muhatap bulmak, muhtabın kurumsal ve müşteri haklarına saygılı olması, güvenlik vb. kavramlar. Geri kalan her şey için MasterCard.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı