Gametech PSU sistemime uyar mı?

Bendede Gametech var 700w olanı RGB li modeli. Forumdakiler önermiyor şu ana kadar sıkıntı yapmadı bendeki sadece Aida64 programından bakınca 12V kanalından 15V geldiğini gördüm. Anakartı yakmaz umarım.
Şu ana kadar sorun yaratmamış olması ileride yaratmayacağı anlamına gelmez. Düşük ve yüksek voltaj veya dalgalı akım ile anakartı ve diğer bileşenleri de yakabilir. Sadece kendisi de yanabilir, bu en şanslı durum olur. Saatli bomba takmışsınız bilgisayara ama saati bile bozuk. Ne zaman patlayıp elinizde kalacak belli değildir.

Sanırım Xigmatek alacağım teşekkür ederim.
Xigmatek fena değildir. Ama çok iyidir diyemem. Dediğim gibi Cooler Master ve FSP öncelikle önerim. Bulabilseydim Sharkoon önerecektim ama piyasada yok gibi. Eğer sen bulabilirsen kesinlikle Sharkoon ürünlerine bi bak.

Xigmatek ve FSP tercih edebilirsiniz.

Cooler Master MWE 550W 80 ise kalitesini kanıtlamış bir modeldir.

Öncelikli tavsiyem FSP'dir.

Philips ampülleri bağlamak için güzel bir seçim. Ama bilgisayara takmayı düşünürsen, PC'yi 4. kattan aşağı atmak daha iyi olur :D
Hocam bana Xigmatek PSU önermemişlerdi. Noldu ki önerilmeye başlandı.

Hocam bana Xigmatek PSU önermemişlerdi. Noldu ki önerilmeye başlandı.
Yukarıda da belirttim. Bütçe dahilinde olan markaları söyledim. FSP ve Cooler Master önerdim. Xigmatek de var dedim çok iyi değil ama fena değil dedim. Gametech, everest, frisby gibi markalara göre daha iyidir xigmatek ama o kadar, fazlası değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı