Üzerinde vdg yazan kabloyu anakartınız Gigabyte ise kullanmalısınız. Gigabyte anakartlara özel bir giriş o. Yanındaki kabloyu iste anakartınızdaki ARGB girişine takmalısınız.
Dilerseniz kontrolcü üzerindeki 'manual Control' kısmına bilgisayarınızın reset Switch tuşunu bağlayabilirsiniz. Bu sayede her reset tuşuna bastığınızda fanlarınızın RGB modu değişir. Ayrıca başka kablo çıkmadı mı?
Anakartımda ARGB girişi olduğunu sanmıyorum. O kabloyu takmazsam ne olur?
Başka kablo olarak sadece Molex güç kablosu çıktı.
Yani anakarta takmazsam RGB'leri kumanda ile ayarlayamaz mıyım? Kumandada ayrıca fan hızı ayarlama tuşları da var, onları kullanabilecek miyim?Anakartınıza taktığınız zaman uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz. Eğer giriş yoksa Molex güç kablosunu bağlayın. Ve modları değiştirmek isterseniz söylediğim gibi kasanızın reset tuşunu takıp modaları değiştirebilirsiniz.
Yani anakarta takmazsam RGB'leri kumanda ile ayarlayamaz mıyım? Kumandada ayrıca fan hızı ayarlama tuşları da var, onları kullanabilecek miyim?
Anladım, teşekkür ederim.Kumandası varsa anakarta takmasanızda çalışır sorun yapmaz. Benim de anakartımda RGB girişi yok ve böyle kumandalı bir kontrolcü kullanıyorum. Sıkıntı olmuyor.
Gametech velar kasam var. Yanında verilen fan kontrolcüsünün kablolarını nereye takmam gerekiyor? Kontrolcünün ve kabloların fotoğrafını ekleyeceğim.
Anakart H61C.
Eki Görüntüle 1112273Eki Görüntüle 1112274
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.