Gametech velar RGB alınır mı?

Bütçe
450

Mertcanzx

Centipat
Daha fazla  
Bütçem çok yok. Fiyatlar iyice artmadan sistem toplamak istiyorum. Bu kasa.
Gametech Velar RGB 4x120mm fan Gaming oyuncu | kasası alınır mı?

Kasa 400 TL.PNG

Bunu almayı düşünüyorum. Fikirleriniz önemli, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem çok yok. Fiyatlar iyice artmadan sistem toplamak istiyorum. Bu kasa.
Gametech Velar RGB 4x120mm fan Gaming oyuncu | kasası alınır mı?

Eki Görüntüle 932156

Bunu almayı düşünüyorum. Fikirleriniz önemli, yardımcı olursanız sevinirim.
Bence fiyatına göre güzel, bu fiyattakilerin çoğunda ön kısım cam olduğu için hava akışı olmuyordu ama bu kasada ızgara var.

Bence fiyatına göre güzel, bu fiyattakilerin çoğunda ön kısım cam olduğu için hava akışı olmuyordu ama bu kasada ızgara var.
yorumun için çok teşekkür ederim. psu hakkında da bir sorum var onu da belirteyim izninle :). Bu psu alınır mı ve Kasa ile uyumlu olur mu? (nasıl takılacağını pek bilmiyorum internetten bakarak yapabilirim de.)
Psu 400.PNG

yorumun için çok teşekkür ederim. psu hakkında da bir sorum var onu da belirteyim izninle :). Bu psu alınır mı ve Kasa ile uyumlu olur mu? (nasıl takılacağını pek bilmiyorum internetten bakarak yapabilirim de.)Eki Görüntüle 932220
Alınır, Cougar kaliteli markadır, zaten kullananların çoğu da memnun. Fiyatı da fena değil.

Güç kaynağı dahil Gamepower kasalardan uzak durun.

Kasa fena değil alternatif olarak bu da düşünülebilir:

yanıtınız için çok ama çok teşekkür ederim. tanıdığım bir arkadaş bu psu lu kasayı almamda ısrar ediyor. Psu lu kasa da psu hangi marka olduğunu bilebiliyor muyuz? dandik psu ffalan koyarsa falan diye onları almayalım mı?
Güç kaynağı dahil Gamepower kasalardan uzak durun.

Kasa fena değil alternatif olarak bu da düşünülebilir:

iyice kafayı dağıttım başta 355e kasa buldum ışıkları kontrol edemiyorduk vb 400 e çıkardım. şimdi de 417 ye kasa buldum. benim için dış görünüşü önemli değil ama mesh kasa nedir?

Yanıtınız için çok ama çok teşekkür ederim. Tanıdığım bir arkadaş bu PSU'lu kasayı almamda ısrar ediyor. PSU'lu kasa da PSU hangi marka olduğunu bilebiliyor muyuz? Dandik PSU ffalan koyarsa falan diye onları almayalım mı?
Gamepower’ın kendi güç kaynağı bulunuyor o modelde ancak önermem kaliteli değil.
Benim için dış görünüşü önemli değil ama mesh kasa nedir?
Ön panelinde havanın kolayca geçmesini sağlayan ızgaraya “mesh panel” denir. İlla mesh panel olmasına gerek yok önü kapalı olup yandan hava girişli kasalarda var.

Gamepower’ın kendi güç kaynağı bulunuyor o modelde ancak önermem kaliteli değil.

Ön panelinde havanın kolayca geçmesini sağlayan ızgaraya “mesh panel” denir. İlla mesh panel olmasına gerek yok önü kapalı olup yandan hava girişli kasalarda var.
tamamdır o kasayı + psu yu almayı düşünüyorum o zaman. psu nasıl bağlandığını bilmiyorum internetten bakarım 😀. birde kargo gelirse sıkıntı yaşamamk için kameraya çekeyim mi? ne olur ne olmaz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı