700 TL;Hocam 750 TL civarı olsa olabilirdi ama maalesef elimde 700 var.
700 TL;
Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 779,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
750 TL;
Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Pek bilgim yok. Bu bütçede fazla birşey beklememek gerek. Bütçeyi yükseltmen daha iyi olur.Hocam velar mesh i az önce iade ettim 700 TL civarındakiler Rainbow RGB kapanmıyor.
Xcoler mesh de aynı şekilde RGB kapanmıyor.
Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıldır? Bunun RGB'si kapanabiliyormuş.Power Boost VK-M202B RGB Led Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Power Boost VK-M202B RGB Led Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Power Boost VK-M202B RGB Led Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.004,39 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kapanıyor hocam, ben kapatabiliyorum.Xcoler mesh de aynı şekilde RGB kapanmıyor.
Kapanıyor hocam, ben kapatabiliyorum.
Powerboost kasa hakkında bir fikrim yok hocam. Bir şey diyemeyeceğim o yüzden.Hocam satıcıya sorduğumda PSU'dan kablosunu çekmeniz gerek cevabını aldım. Sizce hangısını almalıyım xcoler mı yoksa Power Boost vk mı?
Power Boost kasa hakkında bir fikrim yok hocam. Bir şey diyemeyeceğim o yüzden.
Ben herhangi bir şey yapmamıştım fanlarla ilgili, yani öyle hatırlıyorum. kasanın reset tuşuna basılı tutunca fanlar kapanıyor benim.Peki X-coler cidden denildiği gibi mi yanı ışıkları nasıl kapanıyor?
Ben herhangi bir şey yapmamıştım fanlarla ilgili, yani öyle hatırlıyorum. Kasanın reset tuşuna basılı tutunca fanlar kapanıyor benim.
Evet olabilir.O zaman renk değiştirme kablosu reset SW'ye mi bağlı?